Fejo írta:grecki írta:balhátvédben "brillírozó" Rastafárin engedd meg, hogy derüljünk.
Derülj...
Azt viszont halkan jegyzem meg, hogy Drenthe nem balhátvéd, csak kényszerből játszott ott, de ennek Heinze érkezésével vége. Visszatér a kp-ra. Utána már nem derülsz annyit...
Rendben. De akkor azt is vedd számításba, ha már arról áradoztok, hogy a világ egyik legnagyobb tehetsége, mert a korosztályos világversenyen mvp címert nyert, hogy azt balhátvédként zsebelte be.
Ami pedig a gazdasági részt illeti, nem tudom hányadszorra szalykózzuk már, hogy nem azzal van a "baj", hogy többet költöttetek, hanem azzal, hogy szerintünk olyan játékosokért fizettetek baromi nagy pénzt, akik messze nem érnek annyit.
Robben helyett meg megvehettétek volna Reyest harmad annyi pénzért, akinek a bajnoki címet is köszönhetitek. Ráadásul ő spanyol, egy éve szívta Madrid levegőjét, és szerintem jobb képességű is. Igaz az utolsó szubjektív vélemény.
Amúgy ez az átigazolási hercehurca minősítgetés csöppet lerágott csont, eléggé kiveséztük már. Úgyhogy én be is fejezem.