noh akkor egy pár gondolat, ahogy én láttam
- ronnie curva nagy szabadrugasgolt lott, bár tole ez már "szokásos". amugy nem jatszott kimagasloan (de jol), védekezni megint nem vedekezett semmit
- én nem vagyok jatekvezeto, de sztem teljesen kamu 11-est kaptunk. henry már "rég" ellotte a labdat, aztan a lendulet miatt utkoztek
- ha minden meccsen legalabb 75-80%-át tudjuk nyujtani annak amit az elso félidoben mutattunk, más csapatnak eselye sem lehet a bajnoki trofeara (max sajat magunk lehetunk az ellefél...)
- henryt nem értem minek hozta le rijkaard, sztem jol jatszott (bár 2 santos is jol tolta)
- kaptunk egy kamu golt, bár yaya nagyon eltalalta (ugye láthattunk már tole egy ilyet nem is tul rég

)
- én a bilbaoi jatekost nem allitottam volna ki max sárga. annyira hardcore szabalytalanság nem volt
- ha már annyit csesztettuk presas baratunkat, most kijár neki a dicseret is, hiszen szerintem hiba nélkul jatszott, volt egy oriasi mentese is
- jok leszunk, rohadt eros keretunk van. néha lesz egy-két santanderi eredmény, de nem nyerhetunk mindig
bocs ha hosszu voltam, jo éjt mindenkinek. megyek "szurkolni" a villarrealnak.