Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mundon is fent van állítólag!Mr. Master írta:Nemzetisport Onlineredlions írta:Hol olvastad? Nekem gyanús...Mr. Master írta:A spanyol FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetői kijelentették, hogy szeretnék szerződtetni Ryan Giggset a Manchester Unitedtől, ha az nem hosszabbítja meg a szerződését a szigetországi klubnál.
A katalánok már konkrét ajánlattal is előálltak: 3 millió fontot érne meg nekik a walesi játékos aláírása
Nemzetisport Onlineredlions írta:Hol olvastad? Nekem gyanús...Mr. Master írta:A spanyol FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetői kijelentették, hogy szeretnék szerződtetni Ryan Giggset a Manchester Unitedtől, ha az nem hosszabbítja meg a szerződését a szigetországi klubnál.
A katalánok már konkrét ajánlattal is előálltak: 3 millió fontot érne meg nekik a walesi játékos aláírása
Hol olvastad? Nekem gyanús...Mr. Master írta:A spanyol FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetői kijelentették, hogy szeretnék szerződtetni Ryan Giggset a Manchester Unitedtől, ha az nem hosszabbítja meg a szerződését a szigetországi klubnál.
Ebbe van vmi!Charlie írta:Giggs jó lenne,mert sztem ő olyan mint Cafú,"sose" öregszik meg!
C.
Bizony, bizony.Pont azután, h Maxi esetével is láccik, h nem mindig Zidanékat jó venni.Jobb olyanokat venni aki aranylabdás lex.redlions írta:Ne csináljunk a csapatból Reál Margitot!!!!Mr. Master írta:Lehet, de akkor nézzük így a dolgot:
Ronaldinho:bal szél
Rosicky:Középső támadó középpályás
Egyik középcvsatár:Maxi Lopez
a jobb szélen és másik középcsatár poszton egymást cserélgeti:Henry és Eto'o
(Amennyi francia van az Ágyúsoknál szerintem Wenger ,,némi" lóvééjért meg Giuly-ért ide is adná Titi-t)![]()
![]()
Még elméletben se....
Én nem akarom hogy elmenjen mert nagyon birom. Beg a Rijkaardal szerintem kiválo párost alkotnak. Inkább maradjon.Szakacs írta:Egyelõre házon belül oldják meg az utódlást, ám a jövõ héten talán már lesz új edzõje a csapatnak. A holland média szerint a klub utónpolásáért dolgozó Danny Blind mellett a Barcelona pályaedzõje, Henk ten Cate vagy a Tottenham menedzsere, Martin Jol foglalhatja el Koeman helyét.
forrás: sportforum.hu
hmm nem tom en nem szeretnem ha ten cate elmenne
Szerintem se. Minek ez a nagy igazolási láz? Legkésőbb nyárra felépülnek a sérültek, akkor már igen bő lesz a keret. Minek csatár? Ott van Eto'o, Maxi, Larsson (mind a középcsatár posztra), középpályás is van elég, belső védőnek meg Puyol, Marquez, Oleguer és esetleg Edmilson. A szélső védőink talán gyengébbek, de szerintem megteszik, felesleges pénzt költeni új igazolásokra. Inkább próbálják megtartani a meglévőket. Saviolát meg Riquelmét szerintem biztos, hogy eladják, legalább a többieket tartsák meg.redlions írta:Ne csináljunk a csapatból Reál Margitot!!!!Mr. Master írta:Lehet, de akkor nézzük így a dolgot:
(Amennyi francia van az Ágyúsoknál szerintem Wenger ,,némi" lóvééjért meg Giuly-ért ide is adná Titi-t)![]()
![]()
Még elméletben se....
Ne csináljunk a csapatból Reál Margitot!!!!Mr. Master írta:Lehet, de akkor nézzük így a dolgot:
(Amennyi francia van az Ágyúsoknál szerintem Wenger ,,némi" lóvééjért meg Giuly-ért ide is adná Titi-t)
Pl. GiulyRapika írta:Ki helyett játszana Baptista?
vagy Rosicky?!
Nah ez az ami sosem lex.Mr. Master írta:Lehet, de akkor nézzük így a dolgot:
(Amennyi francia van az Ágyúsoknál szerintem Wenger ,,némi" lóvééjért meg Giuly-ért ide is adná Titi-t)
Az egyesek az szerintem én vagyok meg Charlie:redlions írta:Lehet, hogy nyitni kellene egy álmodozói topicot.....Már unom, hogy Riq után Rosicky a főtéma egyeseknél....