Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a tegnapi felallasNóbi írta:attól függ ki az a Pé... lehet Presas isAprieto írta: A csapatot meg Osasuna ellen így kell a pályára küldeni:
V
Z-M-P-A
X-T-D
M-H-G
...
attól függ ki az a Pé... lehet Presas isozsimiki írta:Hm,Őt szerintem sajnos még nem igen lehet játszatniAprieto írta: A csapatot meg Osasuna ellen így kell a pályára küldeni:
V
Z-M-P-A
X-T-D
M-H-G
...![]()
Hm,Őt szerintem sajnos még nem igen lehet játszatniAprieto írta: A csapatot meg Osasuna ellen így kell a pályára küldeni:
V
Z-M-P-A
X-T-D
M-H-G
...
Erre én írom: Jézusom.Aprieto írta:Nagyon nem tetszett a meccs alakulása... Szabad.. tizi miegymás... nem ez az "igazi" Barca.... Ronaldinho két góléja lehet hogy sokakat elhallgattat, engem nem nagyon... tizenegyes meg szabad... PFF hagyjuk már.
Touré pedig NEM a "gólja" miatt, de szerintem nagyon nagy játékos, iszonyat hasznos.
Szóval javulni kelll... most CSAK azt kell....
Lehet bemutatót tartani a következő fordulóban, csak ez elég necces lesz Pamplónában az Osasuna ellen. Bár ők már korántsem olyan ütősek mint 2 éve pl. de nehéz meccsre van kilátás...
A csapatot meg Osasuna ellen így kell a pályára küldeni:
V
Z-M-P-A
X-T-D
M-H-G
...
Deco is rúg úgy szabadot ahogy a kikiáltott géniuszunk... sőt.
Nem titkolom... nagyon mérges vagyok rá.
alig volt dolga hátul!amikor meg kellett volna nem mindig volt a helyzet magaslatán!lehet dícsérni de kiegyensúlyozott játékot nem mutat továbbra sem barca szintű szerintem!Hubi írta:nem értem miért kell mindig csesztetni oleguert. sztem most jó volt.
Megkoztátatom, hogy Presas ismét kezdő lesz, és Milito lesz a másik védő.shevy írta:Remélem a következő meccsen Thuram Milito kezd hátul, Marquez ugye nem játszhat
visca el barca írta:
- ha már annyit csesztettuk presas baratunkat, most kijár neki a dicseret is, hiszen szerintem hiba nélkul jatszott, volt egy oriasi mentese is