Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:Multkor is volt link dögivel...bondegabor írta:A www.rojadirecta.com oldalon közzé van téve 2 Sopcast-os link is, tehát elvileg lesz meccs a neten. De remélem estére lesz Canal+ link is, mert az nem szokott szaggatni.
rojadirecta.com írta:Small chance: Only if the production company provide the live broadcast (it depends on the dispute between two production companies in Spain). If so it is also necessary that at least one of those channels shows this match instead of African CAF Champions League (Esperance Sportive de Tunis - Al-Hilal) Source: R o j a d i r e c t a . c o m. Channels ordered by probability (it should be online close to 19:00) Source: www.rojadirecta.com
Multkor is volt link dögivel...bondegabor írta:A www.rojadirecta.com oldalon közzé van téve 2 Sopcast-os link is, tehát elvileg lesz meccs a neten. De remélem estére lesz Canal+ link is, mert az nem szokott szaggatni.
levantemurcia lesz. felvételrol adják. biztos olyan fergeteges meccs volt h nem lehet kihagyniEl Payaso írta:Javítanám korábbi önmagam: Vasárnap 19.00 Levante - Murcia élőben nem lehet a sport 2-n, mert az szombaton este van. Szóval csak a mi meccsünk lehet élőben. Reménykedjünk, hogy azt adják.
imageshack.usBarcaboy08 írta:Akkor jó!!!Tudnátok mondani valami olyan feltöltő oldalt,ahonnan könnyen be tudnám linkelni,mivel amit én ismerek a képfeltöltés.hu-t nem valami gyors,és le is van terhelve szerintem!!!
Természetesen érdekelnek a képek minket.. köszönjük nekedBarcaboy08 írta:Hááát..nem jó hírek!De azért köszönöm az infót!Tegnap jöttem meg Spanyolorszából de ott minden OK volt!láttam a meccset a TV-ben,a Gampert meg élőben!
Na ott tényleg nem volt probléma!Apropó ha valakit érdekelnek képek,mivel a pálya szélén ücsörögtem,csináltam egy-két száz fotót annak belinkelhetem,ha érdekel!Már ha tudom...
mivel még soha nem csináltam de nem hiszem hogy túúl nehéz!
Nekem katalánnal is tökéletes lenne... ahhoz képest hogy multkor nem volt normális kép se...MQuC írta:Ha meg nem csak megoldjuk vhogy. Csak jobb lenne magyar szakértéssel nézni, amit mi is értünk.
hááát..nem hiszem mivel itt Dublinban is a Skysport SEM!adja a Barca(eddig mindíg adta) meccsét de ellenben a Real meccsét adja..Slither írta:Sztem ha a Realnak adják a meccsét akkor nekünk is megoldódik nemsokára a próblémánk, hiszen ugyanaz a cég áll velünk is szerződésben.