Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
barca99 írta:Ne viccelj már! Pato az "A" csapat közelébe sem fog kerülni 30 éves koráig.LG írta:De minekOtt van Kaka, meg jövőre jön Pato is asszem, akkor hova rikelme, lelátora
![]()
Nem szakítanak a Milánnál csak úgy a hagyománnyal.
Ne viccelj már! Pato az "A" csapat közelébe sem fog kerülni 30 éves koráig.LG írta:De minekOtt van Kaka, meg jövőre jön Pato is asszem, akkor hova rikelme, lelátora
![]()
Nem tűnik hihetetlennek...ozsimiki írta:Drogba őszintén:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=157436
Persze nso...de érdekesnek érdekes...
köszi, na erre nem emlékeztem...MQuC írta:
Idézet:
Meg azért, mert sérült és nem ment volna át az orvosi vizsgálaton
Nistelrooy felépülése után ment már Manchesterbe? Mert azt tudom, h Fergusson megkereste, h ne aggodjon, leszerződteti, cska em emléxM, h felépülése után következett be, vagy már ők gyógyitották.?
Felépülése után Pont amikor megsérült akkor is le akarták volna igazolni, de akkor a érülés miatt ugye nem lehetett. Sérült játékost meg alapból nem vesz senki
Felépülése után:) Pont amikor megsérült akkor is le akarták volna igazolni, de akkor a érülés miatt ugye nem lehetett. Sérült játékost meg alapból nem vesz senkiMQuC írta:Nistelrooy felépülése után ment már Manchesterbe? Mert azt tudom, h Fergusson megkereste, h ne aggodjon, leszerződteti, cska em emléxM, h felépülése után következett be, vagy már ők gyógyitották.?Meg azért, mert sérült és nem ment volna át az orvosi vizsgálaton
Bouba Diop a király !örülök egy jó csapatba került!!Game90 írta: Bouba DiopPortsmouth
H. CamaraWest Ham
Nistelrooy felépülése után ment már Manchesterbe? Mert azt tudom, h Fergusson megkereste, h ne aggodjon, leszerződteti, cska em emléxM, h felépülése után következett be, vagy már ők gyógyitották.?Meg azért, mert sérült és nem ment volna át az orvosi vizsgálaton
Nem tűnt fel, bocsiozsimiki írta:Most tényleg nem kötekedésből,de tegnap kb 3x írták már be....persze mindenki hibázhatvarga tamás írta:Arouna Koné : PSVSevilla.
Most tényleg nem kötekedésből,de tegnap kb 3x írták már be....persze mindenki hibázhatvarga tamás írta:Arouna Koné : PSVSevilla.
Minek?? Kp-ból van egy rakás. De legalább olcsó volt (2 millió)Rajmó írta:Lassana DiarraArsenal
Szegény Cissé is. Egymás után kétszer tört el a lába. (törték el nekiDrigo,az utolsó kép az nagyon kemény..áh.