Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alig játszik, mit vársz tőle, még szép hogy pár meccs után is idegen testként mozog.barca99 írta:Jourquera - cserekapusnak megfelelő, semmi több. A hajamat téptem a felkészülési meccsek alatt, olyanokat csinált...
Igen akarhatnánk-én legalábbis szeretnék-sokkal nyugodtabb lennék akár Jorquera-val.Mr. Master írta:Akkor Jimmy nézz meg a youtube-on pár videot valdesről, és utána talán nem fogod úgy gondolni, hogy egyegyszerű munkás-kapus...4 év alatt négy hibájára emlékszem csak, amiből gólt kaptunk... Az egy kapustól nem olyan sok, mellesleg a Sociedad ellen utolsó másodpercben mentett két pontot a csapatnak, megnyert a BL-döntőt, kivédte a Dinamo London szemét... Segített megnyerni 2-1-re a meccset a Bernabeuban, nélküle nem sikerült volna... Az egy egy elleni szituációkat senki se hatástalanítja jobban, mint ő, tizenegyeseket iszonyatosan jól védi (talán még Buffon és Reina jobb nála ebben), hihetetlen jók a reflexei, saját nevelés, szerintem tökéletes, az évi egy leventéjét leszámítva nem hiszem, hogy akarhatnánk jobbat... Most hozd föl, hogy "de a Liverpool ellen"... Akkor én felhozom neked Kahnt, ő szerinted rossz kapus? Mert elúszott rajta egy Bl-meccs a Real ellen és a VB-dötő Brazília ellen...
Őt egyszer láttam valami összefogalóban a tve-on, nagyon ruganyos, bőven lehet klasszis belőle, csak hát az még évek kérdése, és ahogy itt áll a helyzet max. második számú kapus lehet.lionelmessi19 írta:Oier amúgy is elég tehetséges, szóval vehetjük úgy hogy megvolt a tehetség igazolása.
1. kapus Valdés aki elég tehetséges ahoz h kirobbanthatatlan helye legyen a kezdőben.albicelesteX írta:szevasztok!én csak azt szeretném kérdezni hogy esetleg a Barca nem akarna igazolni majd valami tehetséges kapust?
Oier Olazabálra gondolszmypeter írta:És ott van még a srác, aki Kínában védett!
Én úgy tudom, hogy Ruben eligazolt.Lionel85 írta: Egyébként is még ott van Rubén is, ő is tehetséges kapus és padra megfelelő lenne.
albicelesteX írta:szevasztok!én csak azt szeretném kérdezni hogy esetleg a Barca nem akarna igazolni majd valami tehetséges kapust?
melyik az enyémSzandi írta:az az avatár...![]()
![]()
![]()
Bajnokin és BL-ben akkor fog csak játszani, ha VV nincs, vagy tök érdektelen már a meccs.Szandi írta:Ha ezt Jorqui barátunk egy bajnokin vagy esetleg egy BL meccsen csinálja, lerúgom a Tv-t, az a minimum, de itt belefért (?)