Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma már lehet támadni a kapust az 5-ösön belül, viszont a nyújtott láb jogos, de a felvételek alapján én nem láttam hogy hozzáért volna, legfeljebb ráesett, de majd visszanézem.redlions írta:Tök mindegy... Nyújtott láb (ráadásul talp!) a 5ösön belül, szemben a kapussal... 100%os kiállítás.Enrique írta:Pro: "Hozzáértem? Hozzáértem? Nem!" - dühöngött Drogba az öltözőbe menet, a londoniak pedig a meccs után közölték, jelenteni fogják az UEFA-nak, ami a szünetben történt.
Kontra: A találkozó utóéletéhez tartozik az is, hogy a házigazdák kapusát, Victor Valdest megfigyelésre kórházba szállították, miután enyhe agyrázkódás szenvedett akkor, amikor ütközött Drogbával. Az elefántcsontparti támadó éppen emiatt kapta meg második sárga lapját és jutott a kiállítás sorsára.
![]()
Biztos csakúgy hülyeségből szállították kórházba, hiszen hozzá sem ért a Drogba..
Tök mindegy... Nyújtott láb (ráadásul talp!) a 5ösön belül, szemben a kapussal... 100%os kiállítás.Enrique írta:Pro: "Hozzáértem? Hozzáértem? Nem!" - dühöngött Drogba az öltözőbe menet, a londoniak pedig a meccs után közölték, jelenteni fogják az UEFA-nak, ami a szünetben történt.
Kontra: A találkozó utóéletéhez tartozik az is, hogy a házigazdák kapusát, Victor Valdest megfigyelésre kórházba szállították, miután enyhe agyrázkódás szenvedett akkor, amikor ütközött Drogbával. Az elefántcsontparti támadó éppen emiatt kapta meg második sárga lapját és jutott a kiállítás sorsára.
![]()
Biztos csakúgy hülyeségből szállították kórházba, hiszen hozzá sem ért a Drogba..
Még fiatal me kell tanulnia kezelni az ilyen helyzeteket, de nagyon jo játékos lesztaylor200 írta:Én azon imádkozok ha helyzetbe kerül vki akkor az ne Iniesta legyen, mert elképesztő ziccereket tud mellé, fölé rúgni. Nagyon jó játékos, ha beáll mindig megélénkül a játék, de vhogy nem megy neki a góllövés sajnos.
Undoríto az anti-futball. Sajnos ellenunk 1re tobben probálkoznak vele.(kapásbol írnám a numanciát, valenciát, celticet, milánt, cselszkit).Pfujjjjjj.ronaldo írta:Na ez az új cikk a föoldalon nagyon jo és teljes mértékben igaz, a Chelsea kb ugy játszott mint a numancia
Micsoda? Azt állitja hogy Rijkaard megbeszélte a biroval Drogba kiállitását? ha ezt mondja hulyeség . max o tenne ilyet, de Rijkaard nem az tuti. Kiváncsi lettem volna mit szolna o haz Arsenal feljelentette volna es pontot vontak volna le tölük a Cole ügy miatt. Csak míg Az Arsenal elismeri hogy jobb a Chelsea és nem akarnak igy nyerni addig Mourinho vádaskodikLG írta:áááááááááááááááááhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!
Undoríto murinnyo a bírora fogja....és szerinte Rijkaard a szunetben a kiálítsát beszélte meg, és jelenteni fognak az Uefának.
Jo lenne má ha ez a paraxt leálítaná magát.
Hátha továbbjutunk a Bl-ben a Chelsea ellen akkor ezért az egy meccsért is éredemes volt megvenni mert ha o nincs nem biztos hogy forditunkIniesta írta:Na látjátok ezért igazolták le MAXit!!!
Hát a cselszki se így szokott játszani.Charlie írta:reál már más tészta,mert beújítottak,már letámadással játszanak,és nem bunkereznek!De kitudja ellenünk mit nyomnának?Majd kiderül.
C.
Numancia meg az Espanol jon. Elobbit lehet de utobbit nem nagyon felkészulési meccsnek használni. De az tény hogy Rijkaardnak ezen a két mecsen meg kéne találni a nyerö tacticot Eto'oval Maxival meg Ronnieval. Még ha ez Giuly kárára megy akkor is.LG írta:Bizony elég kizárt, h 0-0 lex...tehát ugy nem rugott gol nélkul tuti nem jutunk tovább.
A bajnokságba kik is jonnekRemélem valami gyenge csapatok, és akor akár ugy is játszhasuk, mint 1 felkészulési meccset.