Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+ha ne lőnek kapúra az ellen,akkor nincs 1góljuk sem,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,mert akkor ne csak egyik oldalra írjuk a ha-katBoixos írta:
(azért jobban tetszett volna egy ötös, mert ha nem adják meg anri elesésére és a kapus szájbarúgására a 11est, plusz nincs yaya "gólja", akkor x-en is vagyunk...)
Pontosan, a lényeg, hogy nyertünk, sok szép jelenetet láttunk és ilyenkor elkezdeni kritizálni fura azt az edzőt, aki évek után hitette el a csapattal, hogy képes nyerni, látványosan játszani, cimeket nyerni.Saviola írta:Nem kizárt..de nem úgy nézett ki,mint aki sérült..tök8..lényeg,hogy nyertünk!
Felhívnám a figyelmed, hogy ilyenkor még a frissesség hiányzik a csapatokból. Nem véletlen tartanak a szezonkezdet előtt-a kemény munka után-frissitő jellegű edzéseket. Ma a játékosok még nincsenek abban az állapotban, hogy 90 percet brillirozzanak(ézért cserélt úgy ahogy), ahhoz kell még 2-3 hét. De utána nagyon jók leszünk!varga tamás írta:Na, a dilettantizmusa ma is jól kidomborodott. A cseréi - nevetségesek. Már a kezdő védősor összeállítása is iskolásra vall. Kiváncsi leszek a következő meccsen Militót vagy Thuramot fogja jegelni, csakhogy a kis kedvence játszhasson. Aztán a félidőben megint elaltatta a csaptot, gondolom úgy vélte, vége a mecsnek. Valaki felvilágosíthatná végre, hogy egy labdarúgó-mérkőzés 2*45 percből áll. Aztán lehozta a jól és agilisan játszó Henry-t - pfff. Meg a tavalyelőtti formában nyomuló Decót. Elegem van a hülyeségeiből, miért nem tudták kirúgni? Idegesít, hétről-hétre.
Henry esetében nem kizárt, hogy a 11-esnél kapott rúgást és azt sem feledjük, hogy sokat hagyott ki.Saviola írta:Szerintem a kritika helyénvaló..a cseréket illetően..a többivel én sem értek egyet..
Leült a játék, valaki helyett be akarta hozni Dos Santost, hogy egy kicsit felpörgesse az iramot. Ronaldinho egész jó volt, Messi is. + 2-0-ra vezettünk, nem akarta megkockáztatni, hogy Henryt is lerúgják. Oleguerrel meg nem tudom mi a bajod. Volt 1 nagy mentése is. Nem csinált olyat ma amiért fikázni kellene. Ha nagyon fikázni akarsz valakit, akkor Valdest baszogasd.varga tamás írta:Na, a dilettantizmusa ma is jól kidomborodott. A cseréi - nevetségesek. Már a kezdő védősor összeállítása is iskolásra vall. Kiváncsi leszek a következő meccsen Militót vagy Thuramot fogja jegelni, csakhogy a kis kedvence játszhasson. Aztán a félidőben megint elaltatta a csaptot, gondolom úgy vélte, vége a mecsnek. Valaki felvilágosíthatná végre, hogy egy labdarúgó-mérkőzés 2*45 percből áll. Aztán lehozta a jól és agilisan játszó Henry-t - pfff. Meg a tavalyelőtti formában nyomuló Decót. Elegem van a hülyeségeiből, miért nem tudták kirúgni? Idegesít, hétről-hétre.
A csapat (főleg az első félidőben) nagyon jól játszott, motiváltan, látványosan, ezek után neki állni kritizálni...varga tamás írta:Na, a dilettantizmusa ma is jól kidomborodott. A cseréi - nevetségesek. Már a kezdő védősor összeállítása is iskolásra vall. Kiváncsi leszek a következő meccsen Militót vagy Thuramot fogja jegelni, csakhogy a kis kedvence játszhasson. Aztán a félidőben megint elaltatta a csaptot, gondolom úgy vélte, vége a mecsnek. Valaki felvilágosíthatná végre, hogy egy labdarúgó-mérkőzés 2*45 percből áll. Aztán lehozta a jól és agilisan játszó Henry-t - pfff. Meg a tavalyelőtti formában nyomuló Decót. Elegem van a hülyeségeiből, miért nem tudták kirúgni? Idegesít, hétről-hétre.
Szerintem az edzőnek a játékosokkal kell foglalkozni és a másodedzőnek a többivel, amikor Ten Cate itt volt, minden jól működött. Most valahogy nem.grecki írta:Lehet, hogy nem ő nevezte ki őket, de a szakmai munka koordinálása és a feadatok kiosztása, így a felelősség vállalása is az övé. Ennek legalábbis így lenne logikája. Az edzők főnöke Rijkaard, az ő főnöke Txiki, az övé meg Laporta. Szerintem az orgchart is így nézhet ki...
100%osan nem lehet kijelenteni,ahogy azt sem,h pl nem Henk hibája volt a tavalyi sérülésgrecki írta:Ez az, hogy sehol sem. Elgondolkodtató, hogy talán mindez nem csak a véletlen műve. Ha meg nem csak Fortuna fordult el tőlünk, akkor ki másnak a hibája lehet? Szóval, nem mondom, hogy ez is Rijkaard hibája, mert akkor minden szarral őt lehetne megdobálni, de te 100%-osan ki mered jelenteni, hogy ebben nem lehet szerepe a fapapucsunknak? Mert én nem? Na?ozsimiki írta: Egyikben sem,de ezért nem az edző a felelős,éppen ezért talán írhatnánk másik topicba,és akkor senki nem venné úgy,h ezt is Frank nyakába kellene varni...(tudom nem varrod oda,csak majdnem:lol:)....amúgy már évek óta sajnos egy specialitása a csapatnak,h jelentős időre kidőlnek a játékosaink,már jópárszor ki is beszéltük....
Ez az, hogy sehol sem. Elgondolkodtató, hogy talán mindez nem csak a véletlen műve. Ha meg nem csak Fortuna fordult el tőlünk, akkor ki másnak a hibája lehet? Szóval, nem mondom, hogy ez is Rijkaard hibája, mert akkor minden szarral őt lehetne megdobálni, de te 100%-osan ki mered jelenteni, hogy ebben nem lehet szerepe a fapapucsunknak? Mert én nem? Na?ozsimiki írta: Egyikben sem,de ezért nem az edző a felelős,éppen ezért talán írhatnánk másik topicba,és akkor senki nem venné úgy,h ezt is Frank nyakába kellene varni...(tudom nem varrod oda,csak majdnem:lol:)....amúgy már évek óta sajnos egy specialitása a csapatnak,h jelentős időre kidőlnek a játékosaink,már jópárszor ki is beszéltük....