Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt most te honnan veszed?csibor írta:Szal hiába oldoltak meg a közvetitési jogok , akkor sem adnak holnap Barca mecset![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a mult héten is kivolt írva hogy közvetíti.. és mégse.. de az a multkor voltvarga tamás írta:A meccs 19-kor kezdődik, ezeket a meccseket a sport2 szokta adni. A Sportklub a 21h-kor kezdődőket szokta közvetíteni. A sport2 műsorában is ez van: vasárnap, 19 óra - spanyol bajnokság, 2. forduló, élő.
háth.. elvileg csak az 1. fordulóval voltak gondok.. de hogy most jó lesz-e, csak remélni tudom...tomka81 írta:Nem tudja valaki,hogy megoldódtak e a tv-s problémák?
Na ha nem az SK akkor szuperLos Banditos írta:Nem a SportKlub adja?!varga tamás írta:A Sport2 adja a műsorrend szerint. A mérkőzés játékvezetője: Carlos Mégia Dávila. Egy kissé idegbeteg a csávó, nem örülök nekijje.Mert az újság azt írja...
![]()
Nálam egy Isten van, ő sosem lesz az, ahogy más sem. Pontosan a magad fajta az, aki 1-2 meccs után rá recskázik...De mind1, kezd elegem lenni a Ronnie témából, ahogy belőled is, úgyhogy nem is foglalkozok vele tovább.ronaldinho89999 írta:mostmár állícsd le magad már leszálltak a témáról. teljesen olyan mintha te nem is szeretnéd h ujra jo legyen. esélyt se ac neki. rögtön így kezded. h sétállni fog. és mivan ha nem és lő 50 gólt. de akkor majd ő lesz az istenZozzy 5 írta:Jók ezek a kezdők, kár, hogy Frank nem így fog gondolkozniSzerintem Marquez - Thuram fog kezdeni, elől pedig úgyse meri kirakni Ronniet. Kezdhettek barátkozni a képpel, ahogy Dinho megint végiggyalogolja az egészet
![]()
![]()
Atyaúristen minek jönnek ide az ilyenek... szánalmas vagy öcsi, menj aludni...ronaldinho89999 írta:mostmár állícsd le magad már leszálltak a témáról. teljesen olyan mintha te nem is szeretnéd h ujra jo legyen. esélyt se ac neki. rögtön így kezded. h sétállni fog. és mivan ha nem és lő 50 gólt. de akkor majd ő lesz az istenZozzy 5 írta:Jók ezek a kezdők, kár, hogy Frank nem így fog gondolkozniSzerintem Marquez - Thuram fog kezdeni, elől pedig úgyse meri kirakni Ronniet. Kezdhettek barátkozni a képpel, ahogy Dinho megint végiggyalogolja az egészet
![]()
![]()
Nem a SportKlub adja?!varga tamás írta:A Sport2 adja a műsorrend szerint. A mérkőzés játékvezetője: Carlos Mégia Dávila. Egy kissé idegbeteg a csávó, nem örülök nekijje.
mostmár állícsd le magad már leszálltak a témáról. teljesen olyan mintha te nem is szeretnéd h ujra jo legyen. esélyt se ac neki. rögtön így kezded. h sétállni fog. és mivan ha nem és lő 50 gólt. de akkor majd ő lesz az istenZozzy 5 írta:Jók ezek a kezdők, kár, hogy Frank nem így fog gondolkozniSzerintem Marquez - Thuram fog kezdeni, elől pedig úgyse meri kirakni Ronniet. Kezdhettek barátkozni a képpel, ahogy Dinho megint végiggyalogolja az egészet
Hát ha nem megy a kárunkra hogy idegbeteg nincs baj...varga tamás írta:A Sport2 adja a műsorrend szerint. A mérkőzés játékvezetője: Carlos Mégia Dávila. Egy kissé idegbeteg a csávó, nem örülök nekijje.