Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor bocs nem láttam a meccsett!barca44 írta:Senki nem lépett oda. A lövés után rosszul esett a lábára.
Senki nem lépett oda. A lövés után rosszul esett a lábára.albicelesteX írta:én az inter játékosra gondoltam hogy egy ilyen meccsen így lép oda!nem eto'o ra gondoltam!!!
én az inter játékosra gondoltam hogy egy ilyen meccsen így lép oda!nem eto'o ra gondoltam!!!Zozzy 5 írta:Igen, minden bizonnyal szándékosan sérült le a büdös parasztjaalbicelesteX írta:paraszt az amelyik egy barátságos meccsen ilyen sérülést csinál!![]()
![]()
Megvan az első KÉT sérültünkcruyff írta:ozsimiki írta:Basszús.....remélem hamar felépül! Pedig egészen a tavalyi szezonig szinte sebezhetettlen volt![]()
Kezdődik.... Ezt nem hiszem el!!!! Minden kumma évben kifogunk egy akkora sérüléshullámot, hogy abba majdnem belegebedünk. Mindjárt a bajnokság elején megvan az első sérültünk. El vagyunk átkozva!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rá gondoltamcruyff írta:Még inkább dos Santos...vaLe5 írta:Inkáb Santi mint gudjohnsen.Zozzy 5 írta:Hát ezt beoptuk rendesenMind1, ezért vettük Henryt. Sőt, még Krkic és Guddy is ott lesz, ha vészhelyzet van. Úgyhogy ha több komoly sérülés nem lesz, akkor nem fogjuk keményem megérezni.
Még inkább dos Santos...vaLe5 írta:Inkáb Santi mint gudjohnsen.Zozzy 5 írta:Hát ezt beoptuk rendesenMind1, ezért vettük Henryt. Sőt, még Krkic és Guddy is ott lesz, ha vészhelyzet van. Úgyhogy ha több komoly sérülés nem lesz, akkor nem fogjuk keményem megérezni.
ozsimiki írta:Basszús.....remélem hamar felépül! Pedig egészen a tavalyi szezonig szinte sebezhetettlen volt![]()
Inkáb Santi mint gudjohnsen.Zozzy 5 írta:Hát ezt beoptuk rendesenMind1, ezért vettük Henryt. Sőt, még Krkic és Guddy is ott lesz, ha vészhelyzet van. Úgyhogy ha több komoly sérülés nem lesz, akkor nem fogjuk keményem megérezni.