Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Véleményem szerint talán nem is azért ül a padon Milito, mert Frank jobbnak tartaná Oli-t...sztem inkább csak annyi lehet hogy amíg még nem szokott bele Militio annyira a csapatba addig Riijkaard még nem meri kezdőnek használni.Zozzy 5 írta:Most tényleg nem rosz, nem is kell piszkálni, de akkor sem a kezdőben a helye. Sokkal jobb képességű belső védőink vannak, és ahogy Vito is említette, Oleguerben mindíg benne van a hiba lehetősége. Nem azért vettünk 20 milláért egy klasszis védőt, és nem azért ül a padon egy rutinos Thuram, hogy egy aránylag jobb Oli kiszorítsa.kovinho írta:Oleguer szerintem nem kezdő játékos, de most nagyon jól játszott, nem is értem most miért kell kikezdeni. Tök jól tolta, ahogy LG is mondta, 1 góltól menett meg minket. Sztem kicsit felszívta magát. Ha így teljesít, nincs kifogásom az ellen hogy amíg Puyol barátunk sérült, ő legyen a kezdő. De szigorúan középső védőként!
Most tényleg nem rosz, nem is kell piszkálni, de akkor sem a kezdőben a helye. Sokkal jobb képességű belső védőink vannak, és ahogy Vito is említette, Oleguerben mindíg benne van a hiba lehetősége. Nem azért vettünk 20 milláért egy klasszis védőt, és nem azért ül a padon egy rutinos Thuram, hogy egy aránylag jobb Oli kiszorítsa.kovinho írta:Oleguer szerintem nem kezdő játékos, de most nagyon jól játszott, nem is értem most miért kell kikezdeni. Tök jól tolta, ahogy LG is mondta, 1 góltól menett meg minket. Sztem kicsit felszívta magát. Ha így teljesít, nincs kifogásom az ellen hogy amíg Puyol barátunk sérült, ő legyen a kezdő. De szigorúan középső védőként!
Ez tény, csak nem egy meccs alapján kell megítélni, ha azon pont ahhoz megközelítően játszik, amiért a keret tagja....kovinho írta:Biztos hogy nem Barca szintű játékos ez tény.
Én arra akartam utalni hogy nem kell fikázni az utóbbi meccse után, mert egész jól tolta...ahhoz képest.
Minden mozdulatánál az agyérgörcs kerülgetVito írta:én ennek abszolút nem örülnék, ha nem haragszotok.kovinho írta:Oleguer szerintem nem kezdő játékos, de most nagyon jól játszott, nem is értem most miért kell kikezdeni. Tök jól tolta, ahogy LG is mondta, 1 góltól menett meg minket. Sztem kicsit felszívta magát. Ha így teljesít, nincs kifogásom az ellen hogy amíg Puyol barátunk sérült, ő legyen a kezdő. De szigorúan középső védőként!
az ő játékában mindig benne van a hibalehetőség. mindig.
egyszerűen nem hiszem, hogy 4 év balfékeskedés után egyszerűen elfelejt majd hibázni...
arról nem is beszélve, hogy a labdával messze nem bánik olyan jól, mint a többi védő.
Oké nagyot mentett de azé ne felejcsül el azt is, h a támadó is eléggé szarakodott...legalább 5pattant a labda...még Én is odaértem volna sétálva is..kovinho írta:Oleguer szerintem nem kezdő játékos, de most nagyon jól játszott, nem is értem most miért kell kikezdeni. Tök jól tolta, ahogy LG is mondta, 1 góltól menett meg minket. Sztem kicsit felszívta magát. Ha így teljesít, nincs kifogásom az ellen hogy amíg Puyol barátunk sérült, ő legyen a kezdő. De szigorúan középső védőként!
én ennek abszolút nem örülnék, ha nem haragszotok.kovinho írta:Oleguer szerintem nem kezdő játékos, de most nagyon jól játszott, nem is értem most miért kell kikezdeni. Tök jól tolta, ahogy LG is mondta, 1 góltól menett meg minket. Sztem kicsit felszívta magát. Ha így teljesít, nincs kifogásom az ellen hogy amíg Puyol barátunk sérült, ő legyen a kezdő. De szigorúan középső védőként!
Miért??? Volt már neki hasonló sorozata... igaz kb. 10 meccsig tartott...Aprieto írta:Nem. Nem lehet.
Miért kérsz olyan dolgot számond tőlem, amit egy szoval sem irtam, de nem is utaltam rávarga tamás írta:Azért ne mondd nekem, hogy Oli jobb védő, mint Milito? Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Azt mondod volt két jó meccse. Ebből az elsőn kritikán aluli játékot produkáltunk, a másik pedig egy bulimeccs volt.LG írta:Azért nem kéne mindenért megtalálniSztem most jol teljesitett az uccso két meccsen.
Azért ne mondd nekem, hogy Oli jobb védő, mint Milito? Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Azt mondod volt két jó meccse. Ebből az elsőn kritikán aluli játékot produkáltunk, a másik pedig egy bulimeccs volt.LG írta:Azért nem kéne mindenért megtalálniSztem most jol teljesitett az uccso két meccsen.
De arrol nem ő tehet, h most ő játxott helyettevaLe5 írta:Lehet hogy most nem volt rossz , de van nála jobb védőnkLG írta:Azért nem kéne mindenért megtalálniSztem most jol teljesitett az uccso két meccsen.
Egyetértek végre lehet dícsérni, erre... Azért tdunék mondani "szép" lövéseket a sztárjainktól is...Kluivertinho írta:Hihetetlen. Oleguer végre jól teljesít a védelemben, erre elkezditek kemény kritizálni amiért nem találta el kapásból a labdát. Nevetséges, mindig találtok vmit.