Samuel Eto'o #3
- albicelesteX
- A Vadász
akkor bocs nem láttam a meccsett!barca44 írta:Senki nem lépett oda. A lövés után rosszul esett a lábára.

Senki nem lépett oda. A lövés után rosszul esett a lábára.albicelesteX írta:én az inter játékosra gondoltam hogy egy ilyen meccsen így lép oda!nem eto'o ra gondoltam!!!
FORCA BARCA!!
- albicelesteX
- A Vadász
én az inter játékosra gondoltam hogy egy ilyen meccsen így lép oda!nem eto'o ra gondoltam!!!Zozzy 5 írta:Igen, minden bizonnyal szándékosan sérült le a büdös parasztjaalbicelesteX írta:paraszt az amelyik egy barátságos meccsen ilyen sérülést csinál!![]()
![]()

- albicelesteX
- A Vadász
paraszt az amelyik egy barátságos meccsen ilyen sérülést csinál!minél előbb épüljön fel!mondjuk ez egy lehetőség Bojannak és dos santosnak!Krkics nagyon nagy lesz én bízok benne!!!!

- Mihu
- Director del Fútbol
Megvan az első KÉT sérültünkcruyff írta:ozsimiki írta:Basszús.....remélem hamar felépül! Pedig egészen a tavalyi szezonig szinte sebezhetettlen volt![]()
Kezdődik.... Ezt nem hiszem el!!!! Minden kumma évben kifogunk egy akkora sérüléshullámot, hogy abba majdnem belegebedünk. Mindjárt a bajnokság elején megvan az első sérültünk. El vagyunk átkozva!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Rá gondoltamcruyff írta:Még inkább dos Santos...vaLe5 írta:Inkáb Santi mint gudjohnsen.Zozzy 5 írta:Hát ezt beoptuk rendesenMind1, ezért vettük Henryt. Sőt, még Krkic és Guddy is ott lesz, ha vészhelyzet van. Úgyhogy ha több komoly sérülés nem lesz, akkor nem fogjuk keményem megérezni.

-
- Entrenador del Barça
Még inkább dos Santos...vaLe5 írta:Inkáb Santi mint gudjohnsen.Zozzy 5 írta:Hát ezt beoptuk rendesenMind1, ezért vettük Henryt. Sőt, még Krkic és Guddy is ott lesz, ha vészhelyzet van. Úgyhogy ha több komoly sérülés nem lesz, akkor nem fogjuk keményem megérezni.

VISCA EL BARCA!
-
- Entrenador del Barça
ozsimiki írta:Basszús.....remélem hamar felépül! Pedig egészen a tavalyi szezonig szinte sebezhetettlen volt![]()
Kezdődik.... Ezt nem hiszem el!!!! Minden kumma évben kifogunk egy akkora sérüléshullámot, hogy abba majdnem belegebedünk. Mindjárt a bajnokság elején megvan az első sérültünk. El vagyunk átkozva!

VISCA EL BARCA!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Basszús.....remélem hamar felépül! Pedig egészen a tavalyi szezonig szinte sebezhetettlen volt

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Inkáb Santi mint gudjohnsen.Zozzy 5 írta:Hát ezt beoptuk rendesenMind1, ezért vettük Henryt. Sőt, még Krkic és Guddy is ott lesz, ha vészhelyzet van. Úgyhogy ha több komoly sérülés nem lesz, akkor nem fogjuk keményem megérezni.

Sajnos ezt a combizom problémát a sérülés percében prognosztizáltam. Bárcsak tévedtem volna... (Nekem is volt, két hónap alatt gyógyult meg)
-
- Entrenador del Barça
Banyek!
Most mondták eurosporton, hogy minimum 2 hét. Hát nem hazudtak.
De 2 hónap, amit itt olvasok?! Na ez betett, mégha csatárokban nincs is hiányunk.
Most mondták eurosporton, hogy minimum 2 hét. Hát nem hazudtak.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ilyen nincs! Nem lehet igaz! Nem tűnt annyira komolynak, erre tessék, két hónap. Szerencsére a pótlását meg tudjuk oldani, remélhetőleg azért 1-2 héttel lerövidülhet a gyíógyulási ideje.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ennyit arról, hogy nem súlyos a sérülése... minimum két hónap pfff........
Plusz amíg formába jön december lesz
Plusz amíg formába jön december lesz

Lám mki arról beszélt hogy lehet e egyszerre a pályán a nagy4e,erre tessék az élet eldöntötte
Gyógyúlj meg eto mihamarabb
Egyébként SZÉP meccset játszottunk,gratula a CSAPATNAK!!!!Különösen DOS SANTOS és YAYA játéka tetszett
Azt viszont kicsit sajnálom hogy HENRY nem lőtt gólt,ETO sérülése mellett persze
ISTEN VELED ANTONIO,ADD ÁT ÜDV MIKINEK,ÖCSI BÁCSINAK......

ISTEN VELED ANTONIO,ADD ÁT ÜDV MIKINEK,ÖCSI BÁCSINAK......

-
- Llegenda del Barça
mielőbbi gyógyulást a samunak!
tényleg mákunk van, h nem ugyanott vagyunk, mint a tavalyi sérülésekor, szerencsére nem csak a smári samu alternativája...
tényleg mákunk van, h nem ugyanott vagyunk, mint a tavalyi sérülésekor, szerencsére nem csak a smári samu alternativája...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2007.08.30. 17:42:48-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA