Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dickricsi írta:Mental kezdője sztem pont tök okés. Én is azt húznám.
Militón én is filóztam, de én előbb kiváncsi lennék Ráfára, hogy tavaly óta javult-e, számíthatunk-e rá a védelem tengelyében, vagy csak a középpályán.dickricsi írta:Nekem tetszene a Zozzy által írt kezdő, de én Milito-t tenném be hátra belső védőnek. Őt is el kell kezdeni beépíteni a csapatba.
viszont elgondolkodhatnának azon, hogy nem a név számít, hanem a teljesítmény...Ádám02 írta:Hát azért Dos nem tart még ott hogy egy Ronit meg egy Eto'o kiszotítson!Zozzy 5 írta:Hétvégén meghúznék egy ilyet:
Valdes - Zambrotta, Marquez, Thuram, Abidal - Touré, Xavi, Deco - dos Santos, Henry és Messi.A többi stimmel!
Nem a képességek alapján állítottam össze, hanem az arc nagysága alapján. Ronniet mindenképp padoztatni kell, és Henry is jobb volt előző meccsen mint Samu.Ádám02 írta:Hát azért Dos nem tart még ott hogy egy Ronit meg egy Eto'o kiszotítson!Zozzy 5 írta:Hétvégén meghúznék egy ilyet:
Valdes - Zambrotta, Marquez, Thuram, Abidal - Touré, Xavi, Deco - dos Santos, Henry és Messi.A többi stimmel!
Hát azért Dos nem tart még ott hogy egy Ronit meg egy Eto'o kiszotítson!Zozzy 5 írta:Hétvégén meghúznék egy ilyet:
Valdes - Zambrotta, Marquez, Thuram, Abidal - Touré, Xavi, Deco - dos Santos, Henry és Messi.
Nem tudom mér de Cassilast jobban elismerik talán ez lehet itt a baj mert télleg nem rosszabb W attól függ ki milyen formában van!barcelinho_5 írta:szerintem Valdes sem rosszabb kapus mint Casillas. nagyon jól mozdulnak ki mind2-en a kapukukból és szerintem a Barca tavalyi góljairól nem Valdes tehetett.MQuC írta:Azért Casillas még mindig a spanyol mezőny legjobb kapusa. Na jo KAMENI jobb, de a válogatotté Ő. Valdes nem tudná kiszoritani
szerintem Valdes sem rosszabb kapus mint Casillas. nagyon jól mozdulnak ki mind2-en a kapukukból és szerintem a Barca tavalyi góljairól nem Valdes tehetett.MQuC írta:Azért Casillas még mindig a spanyol mezőny legjobb kapusa. Na jo KAMENI jobb, de a válogatotté Ő. Valdes nem tudná kiszoritani
Ja igazad vanMr. Master írta:Ht minek? 38 ponttal még éppen benn lehet maradniÁdám02 írta:De az mellé hogy nem kapunk kéne rúgni mert anélkül hiába minden!![]()
![]()
Ht minek? 38 ponttal még éppen benn lehet maradniÁdám02 írta:De az mellé hogy nem kapunk kéne rúgni mert anélkül hiába minden!
Csak poén voltredmiller írta:Olasz foci??? Itt nem lesz nyerő...Fernando írta:Egyébként az egyetlen jopontja a tegnapi meccsnek h nem kaptunk golt, tehát logikusan következik ebből h a barca arra jáccik h gólnélkül nyeri meg a bajnokságot![]()
![]()
![]()
![]()
Olasz foci??? Itt nem lesz nyerő...Fernando írta:Egyébként az egyetlen jopontja a tegnapi meccsnek h nem kaptunk golt, tehát logikusan következik ebből h a barca arra jáccik h gólnélkül nyeri meg a bajnokságot![]()
![]()
![]()
![]()