Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már régen megtörtént...Slither írta:Olvassátok el a főoldalon lévő hírt!![]()
Jobbulást Samunak!Még jó, hogy idén van aki pótolni tudja.
Csak nehogy Guddy megint túlértékelje önmagát és maradni akarjon, mert felkötöm magamÁdám02 írta:Hát igen most gondold el hogy megint Gudy játszana helyette vagy bárki más most Gio és Henry is itt van nem lesz itt gond!Slither írta:Olvassátok el a főoldalon lévő hírt!![]()
Hát igen most gondold el hogy megint Gudy játszana helyette vagy bárki más most Gio és Henry is itt van nem lesz itt gond!Slither írta:Olvassátok el a főoldalon lévő hírt!![]()
Hogy a viharban lehet ínszalag-szakadása valakinek a combjában? Lehet én vagyok a hülye, de szerintem az ember combjában nincs ínszalag...Badi írta:nso írta:Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy az afrikai futballistának részleges ínszalag-szakadása van a jobb combjában, és ez legkevesebb két hónap pihenővel jár, de az is lehet, hogy Eto’o csak öt hónap múlva térhet vissza a pályára.![]()
![]()
![]()
![]()
nso írta:Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy az afrikai futballistának részleges ínszalag-szakadása van a jobb combjában, és ez legkevesebb két hónap pihenővel jár, de az is lehet, hogy Eto’o csak öt hónap múlva térhet vissza a pályára.