Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem az tetszett amikor még régen a Lazioban mutogatta a mezét,amikor gólt lőtt Manchininek,hogy na ő tud gólt lőni,de asszem még akkor is égtek 2-1 re...el fuero írta:
Ő még focizik?![]()
![]()
Ez az ember ha lő 3 gólt de kikapnak 5-3ra jobban örül mint ha nyernének 1-0ra. Nagyon nem csípem...
Örülhet is, elvégre ő mindent megtett, hogy nyerjenek...el fuero írta:Ez az ember ha lő 3 gólt de kikapnak 5-3ra jobban örül mint ha nyernének 1-0ra. Nagyon nem csípem...
Ő még focizik?Frank Rijkaard írta: Simone InzaghiAtalanta
Riquelme ha a kezdetektől megkapja a lehetőséget, akkor lehet még nálunk lenne, de Van Gaal visszatérésekor megmondta, hogy neki nem kell és Saviola sem.noname írta:Saviolát és Riquelmét el is kellett egedni.Riq helyett volt egy Ronaldinhonk és Saviola is csak csere lehetett.Annak idején idehozni volt őket hülyeség!
Igazad van,kössz EnriqueFrank Rijkaard írta:Gerard--->Recreativo Huelva
Számomra ez egy kissé meglepő...
(Nem Gabri...)
E.
Rivaldo esete azért más, ő sokat és jól játszott csak van Gaal-lal nem jött ki, és inkább elment, kár volt.bouba írta:én is ezt akartam írni + rivaldot
én is ezt akartam írni + rivaldotZsolti írta:pl: Saviola,Riquelme...mindkettőt vagyonokért vettük,és bagóért adjuk el..Riquelmét valami 4-5 milióért adtuk oda anno a Villarrealnak...igaz,hogy megmaradt 20% a játékjogából,de azért az akkor is kevés pénz...
Már volt.bouba írta:Tomás Radzinski Fulham->Xanthi