Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja...a gorogokre monták, h anit focit játszanak, de akkor ez mi voltBarcaforever írta:Visszatérve a meccsre.Ha az ellenfélnek nem mutatták volna a mezét és az arcát az életben nem találtam volna ki h a Chelsea az.Ilyen bunker focit játszani..........De ugyanígy volt a Milan és a Depor ellen is.
![]()
Remélem a csapat ugyanien bátor lex Londonban is.
Hmm...mégis csak az uj csatár kellettLujo írta:Én nem bízok olyasmiben, hogy majd az új csatár megoldja, mert neki, ha jön még be kell épülni. Én Ronnieban és Eto'oban bízok.
Bizony a Chelsea talál egy gólt és...........De erre ne is gondoljunk.Charlie írta:Nyerni kell menni Londonba,mert ez a 2-1 nem túl jó eredmény nekünk,félek a visszavágótól![]()
C.
DE! Nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" naon támadnunk, és így a szemetek nem tudnak kontrázni. Sot nekik kell támadni...monnyuk a kontrajáték nem a Barca stílusa, de 1x meglehet probálni.Charlie írta:Nyerni kell menni Londonba,mert ez a 2-1 nem túl jó eredmény nekünk,félek a visszavágótól![]()
C.
De hogyha azt nézzük hogy a Chelseanél addig is csak Drogba volt elol és Duff aki addig a helyére ment ö se nagyon védekezett akkor azt kapjuk hogy ugyanaz a fal ellen játszottunk.Zsoma írta:Srácok, mielőtt még hiheteten eufóriába esnénk a győzelem láttán azért ne felejtsük el, hogy egy igen vitatható kiállítás miatt a legveszélyesebb emberét elvesztő cselszki ellen játszottunk és 11 ellen nagyon nem tudtunk mit kezdeni a felállt védelemmel. Ahogy a Cruyff mondta, ilyenkor kel a földön maradni 2 lábbal. Az mindenesetre szerencse, hogy Drogba ezek után kihagyja a visszavágót, sok gondot okozhatott volna...
Csakhogy neki VEZÉRNEK kellene lenni....ronaldo írta: Hát mielott bejott volna Maxi én 1 embert nem tudtam volna megdicsérni max. Xavit szoval ne bántsuk annyira Ronnie-t
Ha nem muszáj akkor nem nagyon kellene sztem átkonvertálni,mert engem is érdekelne a dolog,és DVD-re akarom kiírni....de csak miattam nem kell....ha többieknek aviban kell akkor hajráLujo írta:Van ötleted, hogy hova tudnám felpakolni? Esetleg ide az oldalra, vagy ide csak linkelni tudnám? 4.1 GB lett, mpg formátumban. Esetleg át lehetne konvertálni 2 CD-s avira, az máris csak 1.4 GB. Ha megadod vmi tárhely címét, ahova ennyi cuccot fel lehet rakni, akkor felnyomhatom oda is. Viszont arról is lehetne szó, hogy megvágom az anyagot, hogy csak a meccs legyen benne, a reklámok ne. Persze ehhez elárulhatnátok, hogy milyen programmal csináljam és hogyan.Enrique írta:Ha most tudnék, jelentkeznék!Lujo írta:Felvettem az egész meccset a gépre, kb 4 GB lett, szóljatok, ha kell valakinek.
És hogy akarod ezt eljuttatni bárkinek is?