riboo írta:Most fektettük kétvállra az Intert.... olyan emberek remekeltek, mint pl: Deco, akinek van 5 jómeccse egy szezonban, s azonkívűl beszürkül.... vele mégsem foglalkozunk, amikor rossz, most viszont sokan kiemelik, amikor átlagfelettit nyújtott!
El kell fogadni azt is, ha nem ő szabja a csapat játékát, hanem egy 1000 fokon égő tini Dos Santos, mert most ez történt.
Az általunk ideális Ronaldinho az a '05 -'06 os Ronadinho, de valljuk be, nem lehet folyamatosan ilyen szemkápráztatóan futtballozni.
Ő is tudja, hogy a bizalom nem egy kifogyhatatlan valami, és látja, hogy a többiek egyre jobbak, akkor ő is rájön, ha vissza akarja szerezni a csapatban betöltött karmesteri szerepét, ahhoz ennél több kell.
De hagyjuk dolgozni ezen, és próbáljunk meg elvonatkoztatni az emblematikus figurától, van más, aki csodálatra ad okot, talán Dinho helyett is...
Nyugi, annó Decó is megkapta a magáét

Lehet, hogy a Te verziód jön majd be, és a többieket látván Ő is el kezd dolgozni és szépen játszani, de én pont azt látom, hogy egyre kevesebbet vállal, tudván, úgyis van, aki helyette csinálja. Remekül megél, óriási reklámértéke van, a fizetése az eget verdesi, neki pedig elég, ha a meccseken néha ad 1-2 szép labdát, majd Henry vagy Messi megcsinálja a szólókat. Lehet, hogy én vagyok túl kishitű vele szemben, de a meccseken kialakult kép egésze egyre inkább arra enged következtetni, hogy ez az ember nálunk már nem akar olyan lenni, mint 2-3 éve. Persze a padozás és egy elbeszélgetés segíthet neki, de csak úgy önmagában a bizalom nem.