Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul a csatáraink közül csak Ronaldinho nyomja Nikeban...grecki írta:Főleg, mivel most kötöttek 2018-ig szerződést az amerikai sportszergyártóval...MQuC írta:Én is ugy érzem, h nem MERI leültetni... nem tudom mitől fél, mert a szurkolok nagyrésze is ebben látja a megoldást. Ha csak nem a Nike-től... Attól pedig nem kéne
Főleg, mivel most kötöttek 2018-ig szerződést az amerikai sportszergyártóval...MQuC írta:Én is ugy érzem, h nem MERI leültetni... nem tudom mitől fél, mert a szurkolok nagyrésze is ebben látja a megoldást. Ha csak nem a Nike-től... Attól pedig nem kéne
Bár így lenne, de sajnos Rijkaard nem mer kockáztatni és szerintem a Bilbao ellen is Ronaldinho fog kezdeni.grecki írta:Szerintem nem lesz nagyon komoly, én max egy hónapra számítok. Addig sem kell Rijkaard fejének főnie a csapatzösszeállításnál...
R10-et le kell ültetni a padra, Gio - Henry - Messi triót kell kiküldeni a gyepre...
Így van, szerintem is nekik hármójuknak kellene kezdeniük!Ronaldinhonak meg 1-2 meccset padolni kéne h észheztérjen!!grecki írta: R10-et le kell ültetni a padra, Gio - Henry - Messi triót kell kiküldeni a gyepre...
Na tessék....szerintem pár hét leszgrecki írta:Megvizsgálták Eto'ot és ma lesz eredménye... Ennyi hírt találtam összevissza...
Attól én nem félek, hogy Henry nem kezd, inkább attól félek, hogy Eto'oi viszonylag hosszabb időre kiesik....MQuC írta:
Abszolút nem hajtott. HENRY megérdemelné a kezdőt hétvégén.
Ez így is van ráadásul ott van a Más is ahol lehet gondolni bárkire mert már mindegyik játékos akár meghatározható is lehet magyarul ennél jobb csapat nem is kell!Feltéve ha lenne...Lionel85 írta:Szerintem azért kapott Eto'o kevesebb szavazatot, mert most már nem egyedül tőle vagy Ronaldinhótól vagy Messitől lehet várni a jó játékot, hanem már ott van Henry, azaz megoszlik a figyelem immár több irányba. Én is Messire szavaztam, de nevem és avatarom láttán azt hiszem ez nem lehet csoda.
Ha folytatja a szokásos látványos és eredményes játékát, akkor még jobb éve lehet, mint a tavalyi!