Élő közvetítések 07/08
nagyon láccik h ez az inter nem az az inter.. de akkor is jól jáccunk
nem hinnémpageup91 írta:Filkor ténleg játszik??
ha igen milyen poszton?
de nem tudná valaki megmondani hol lehet nézni
Henry nagyon kitesz magáért, egyre jobban magára talál.
Barca,Barca,Baaaarca!
egykapuzunk.
Deco majdnem golt lőtt :S:S

-
- Eurobarca Staff
Látom a sporiban is van emberség megkönyörült az Interen...Slither írta:Ez is 11-es lett volna komoly meccsen.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
a spori ezt a 11-est sztem megadta volna ha az 1. félidőben nem fúj be 1 másikat 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Henry szenzációs passzából Iniesta indulhatott volna meg, de elütötték. Nincs tizi, lehet a bíró már sajnálja az Intert. Közben azért majdnem meglett az ötödik: Deco távolról, majd Henry szöglet után veszélyeztetett.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Filkor ténleg játszik??
ha igen milyen poszton?
HAJRÁ BARCELONA
ha igen milyen poszton?
HAJRÁ BARCELONA
-
- Eurobarca Staff
Egyetértek, de a nagy Real Madridhoz akkor sem érhetünk fel. Ez a kis takonypóc nagyon felhúzott.Bodi írta:Sztem ez a meccs eleji mezes dolog mindennél szebb gesztus volt.Ez többet ér,mintha elhalasztották volna.
oleguar gyilkol:D
Filkor ténleg játszik??
ha igen milyen poszton?
ha igen milyen poszton?
- noname
- Llegenda del Barça
Az Inter lehozta a legjobb emberét:Toldot!
Ezen a meccsen nem azt kell nézni h az Intert túlságosan nem érdekli a meccs,hanem azt h a mienink nagyon akarnak és küzdenek!És akárki akármit is mond egy ilyen gyengébb és fáradtabb Inter is job mint egy Racing

Ezen a meccsen nem azt kell nézni h az Intert túlságosan nem érdekli a meccs,hanem azt h a mienink nagyon akarnak és küzdenek!És akárki akármit is mond egy ilyen gyengébb és fáradtabb Inter is job mint egy Racing

A Fifa egy szégyen
-
- Director del Fútbol
szerintem meg minden csapat maga dönti el,hogy játszik-e vagy nem. Nagyon szép gesztus volt a meccs előtti mezes felvonulás és az adományozás is. Azért mert a Madrid ezt vagy azt csinálja, még nem áll meg az élet. Tiszteljük őket, mert így döntöttek, az is tiszteljen minket, aki nekik szurkol.
Mellesleg az tény, hogy azon a meccsen, ahol Oleguer elfogadhatóan játszik az 1. félidőben, ott baj van az ellenféllel
Mellesleg az tény, hogy azon a meccsen, ahol Oleguer elfogadhatóan játszik az 1. félidőben, ott baj van az ellenféllel

- don gamper
- Capitá del Barça
Nem szeretnék telhetetlen lenni de Messi és Henry lőjön még 1-1 golt.Csak hogy jobban aludjak!
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Drigo írta:Mert az Inter soha nem jut oda ilyen csapattal...don gamper írta:Ez miért nem a bl döntő?
Hát nem tudom, én az Intert igencsak az esélyesek közé sorolom az idei BL-ben!!!

egyet értek nem is akartam kötekedni. inkább élvezzük a meccset amig még lehet...Atesz írta:Az Inter ma fél 12-kor jött.
Tök mind1, én örülök, hogy ma játszanak a fiúk.
Na zárjuk le a témát!!!
Més que un Club!!!!!!!!!!!
-
- Eurobarca Staff
Mert az Inter soha nem jut oda ilyen csapattal...don gamper írta:Ez miért nem a bl döntő?