Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az Inter azért ilyen amilyen mert ma fél egykor délután érkeztek meg Barcába, s a meccs után azonnal (!!) utaznak is vissza (magángép)Drigo írta:A Real gondolom valami kisebb csapattal játszott meg az Inter gondolom kedden már itt volt. de azért a Barça is kifejezte együttérzését.barca0527 írta:hogy mondhatsz ilyet h nincs bennük tisztelet? am melyik csapatok halasztották el a meccseiket? légyszives válaszoljRobinhoKing írta:miért nem volt képes a barcelona elhalasztani ezt a mecset?minden valamire való csapat elhalasztotta a hasonló mérkőzéseit...ennyi tisztelet nincs bennük Puerta iránt?
Szerintem viszont undorító, hogy idejössz ilyenkor és vered a nyálad megint a csapatodra, legalább ilyenkor nem kéne, de mit várjunk...
Szerintem majd a 80.perc után nyugodhatunk csak meg ezügybennoname írta:Na vajon lesz-e Filkor mesterötös?Kenny írta:Hát ez 4..
Szerintem Filkor a szélen szerelhetett volna ha közelebb megy.
Az év úgy kezdődött mint 2 éve de úgy folytatódik mint 1 éve ebből mi fog kisülni?ozsimiki írta:Hát ahogy olvasom a dolgokat,tiszta olyan,mint 1 éve a Bayern ellen,remélem idén a folytatás is ilyen káprázatos lesz,nem mint 1 éve....
értem. de ez "minden valamire valo csapat" kicsit erős volt sztem. megértettem volna ha elhalasztják mintahogy gondolom a legtöbb madrid fan is megértette de ilyet akkor se mondanék ha forditva lenne...Atesz írta:Real Madridbarca0527 írta:hogy mondhatsz ilyet h nincs bennük tisztelet? am melyik csapatok halasztották el a meccseiket? légyszives válaszoljRobinhoKing írta:miért nem volt képes a barcelona elhalasztani ezt a mecset?minden valamire való csapat elhalasztotta a hasonló mérkőzéseit...ennyi tisztelet nincs bennük Puerta iránt?
Megértem azt is aki elhalasztotta, és azt is, aki nem....
A Real gondolom valami kisebb csapattal játszott(jólvan mint kiderült, ez sem jött be, de a lentebb írtakat tartom) meg az Inter gondolom kedden már itt volt(SZERK. ma érkeztek csak, mint megtudtam.). Azért a Barça is kifejezte együttérzését.barca0527 írta:hogy mondhatsz ilyet h nincs bennük tisztelet? am melyik csapatok halasztották el a meccseiket? légyszives válaszoljRobinhoKing írta:miért nem volt képes a barcelona elhalasztani ezt a mecset?minden valamire való csapat elhalasztotta a hasonló mérkőzéseit...ennyi tisztelet nincs bennük Puerta iránt?