Élő közvetítések 07/08
Kissé aktualitását vesztette a kérésem...sorry
kösz Replay
kösz Replay
Igen, középen van .. sztem elég jól irányítÁdám02 írta:De azért valamit hozzátesz a játékhoz???

Viszont Henry fantasztikus.
Barca,Barca,Baaaarca!
Henry mien gyors

Azért Ronaldinho jót elsétálgat a pályán...

Visça El Barça!
touré lőtte el oan 20-ról.. toldo védett
Srácok,
az eddig lejött, hogy a Deco, Toure, Xavi 3-as van a középpályán, és a Ronnie, Henry, Gio trió támad...
De kik a többiek? Oleguer az ugye tuti
de ki véd, és ki a másik 3 bekk? Tippeim ugye vannak értelemszerűen, de "biztos, ami tuti.."
előre is kösz mindenkinek!
az eddig lejött, hogy a Deco, Toure, Xavi 3-as van a középpályán, és a Ronnie, Henry, Gio trió támad...
De kik a többiek? Oleguer az ugye tuti

de ki véd, és ki a másik 3 bekk? Tippeim ugye vannak értelemszerűen, de "biztos, ami tuti.."
előre is kösz mindenkinek!
-
- Capitá del Barça
Szépen végigvitt akció, ha ezt Ronnie egyből ellövi, akkor gól---helyette csellel próbálkozott...
Kenny ombre szted komolyan mondtam........
Jorquera-Zambrotta, Márquez, Oleguer, Abidal-Xavi, Touré, Deco-Ronaldinho, Henry, Giovani.Ádám02 írta:Én meg egy Barca kezdőt...lemaradtam az elejéről!noname írta:Inter kezdőt nem tudok, de Deco eddig jó, ő adott egy hatalmas passzt, amiből lett a tizi!baas11 írta:Kérhetek 1 összeállitást az inter kezdőröl és Deco eddig teljesitményéről !?Előre is kösz!
Inter lövés.. névszerint solari ..
-
- Barça C
Isten ments h RONALDINHO kikerüljön a kezdőből!!!!!ennyih....SZPARI-győr 1-0 ott vagy!!!!!:D
Visca el Barca!A világ legjobb csapata!!...ennyi:D
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Én meg egy Barca kezdőt...lemaradtam az elejéről!noname írta:Inter kezdőt nem tudok, de Deco eddig jó, ő adott egy hatalmas passzt, amiből lett a tizi!baas11 írta:Kérhetek 1 összeállitást az inter kezdőröl és Deco eddig teljesitményéről !?Előre is kösz!
oan 25. perc körül járunk .. Xavi lövés épphogy fölé
szerk. : 25 helyett 32.perc
szerk. : 25 helyett 32.perc
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcjoc 2007.08.29. 22:36:45-kor.
Szép Xavi lövés 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2007.08.29. 22:35:47-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Inter kezdőt nem tudok, de Deco eddig jó, ő adott egy hatalmas passzt, amiből lett a tizi!baas11 írta:Kérhetek 1 összeállitást az inter kezdőröl és Deco eddig teljesitményéről !?Előre is kösz!

A Fifa egy szégyen
te Kenny ne szólj be!!!
mi van akko ha ilye szivárvány szinü az egész???:S:S