Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nemhiszem de sztem azér ebböl a meccsböl is le lehet szürni pár dolgot.Méghozzá: az idei védekezésünk fényévekkel jobb mint a tavalyi, az igazolások beváltani látszanak a hozzá füzött reményeket(ez szépen magyarosan megaszontam:D) giovanninak meg kéne tanulnia kicsit higgattabban játszani(mondjuk ezt nem nagyon lehet elvárni 1 ilyen fiatal játékostol) és sztem ami a legfontosabb: szereztünk egy világklasszis védekezö ám egyben támadó középpályást Toure Yaya-t. Nem csak a golja(ami 1ébként sztem gyönyörü volt) hanem a labdaszerzései is azt mutatják hogy ez a játékos lesz (szvsz) a Barça 1ik legmeghatározobb játékosa. Röviden enyit akartam:D Jó meccsnézést aki tudja aki meg nem az meg szurkoljon. píszGondolom nem kell óva intenem senkit sem hogy ne ebből a meccsből szűrje le a dolgait
Antonio Puerta és Nicolau Casaus...Atesz írta:Ez mi volt Ronnitól...
Nem, a Dos Santos ellen, hanem a javára megítélt büntit értékesítette R10. Ha Gio ellen ítéltek volna, akkor az Inter rúgott volna büntetőt.Frank Rijkaard írta:Dinho értékesítette is a dos Santos ellen megítélt büntetőt
Kinek???? Írjátok már normálisan....Frank Rijkaard írta:11-es