Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak az internacional vagy ugyan az?Sharkinho írta:
![]()
Mondjuk kicsit elbizonytalanodtam, mert nálunk a TVE után 23.00-kor a fenőtt csatorna kezdődik. Úgyhogy nemtom, hogy lesz...Z$oŁa írta:Remélem te vagy a jobban informált és adják a meccset![]()
![]()
Remélem te vagy a jobban informált és adják a meccsetSharkinho írta:A TVE Internacional hivatalos honlapján ki van írvaZ$oŁa írta:De én úgy tudom, hogy a TVE nem adja!!![]()
![]()
![]()
Legalábbis a Port.hu-n nincs kiírva...![]()
Hát majd 10kor megtudjuk...
igen, azDemonhunter írta:A tve az az a tv aminek kék alapon van beleirva ho tve?barcelinho_5 írta:egy kis segítség!!!
A TVEi csatornát a UPC Direct-esek a 93-as csatornán találják!
Ezen lesz látható 22:00-ás kezdettel a Gamper kupa, melyen a Barca fogadja a tavaly olasz bajnok Internazionale-t!
A tve az az a tv aminek kék alapon van beleirva ho tve?barcelinho_5 írta:egy kis segítség!!!
A TVEi csatornát a UPC Direct-esek a 93-as csatornán találják!
Ezen lesz látható 22:00-ás kezdettel a Gamper kupa, melyen a Barca fogadja a tavaly olasz bajnok Internazionale-t!
Most akkor ezek adják a gampert?aky01 írta:Al Jazeera Sport 2
Alpha TV Greece
Barça TV
Kanal 1 (Turcja)
Sky Calcio 2
Sport TV1
TeleSport (Rumunia)
TVE International
Stacje transmitujące mecz z opóźnieniem:
W9 (22:15)
TeleDeporte (23:15)
Mondjuk ez is igazZozzy 5 írta:Az se sokon múlott, hogy nem kaptunk ki...Replay írta: Tényleg nem játszottunk vmi jól, de kevesen múlott, hogy nem nyertünk.
A Spanyolok közül is csak azok látták akik ott voltak a stadionban.Bodi írta:Nagyon remélem,hogy jövő hétvégére megoldódik a dolog,azért annál népszerűbb a spanyol bajnokság,hogy Spanyolországon kívül sehol ne láthassák.