Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja a csi miami nak pár hete lett vége!VIII.Henrik írta:Én szoktam. Ki is lógott a sorból, de tetsztt. A végén én is csodálkoztam, mikor megláttam a nevét a stáblistán. Tényleg "tipikus" Tarantino mozira hajazott az a rész, több sztori egy filmbe sűrítve.bouba írta:helyszínelőket szoktákok nézni ? most volt egy rész amit tarantino rendezett![]()
![]()
Egyébként, ha már helyszínelők: a Miami CSI véget ért? Igaz, hogy 1-2 részt kihagytam, de vhogy túl rövidnek tűnik. Elkapták a latin gengsztereket, osz jóvan?
Én szoktam. Ki is lógott a sorból, de tetsztt. A végén én is csodálkoztam, mikor megláttam a nevét a stáblistán. Tényleg "tipikus" Tarantino mozira hajazott az a rész, több sztori egy filmbe sűrítve.bouba írta:helyszínelőket szoktákok nézni ? most volt egy rész amit tarantino rendezett![]()
![]()
Bakker én a 24 első évadnál leragadtamPerrero írta:és a 24 7ik évad...Kluivertinho írta:Durva lesz. Jön a Hősök 2. évad, jön a Doktor House 4. évad és jön a Szökés 3. évad. El leszek velük egy jó darabig.és Lost 4ik...
Ja főleg nekem,mert én néztem a ismétléseket is,és most vissza kell szoknom Szakácsiról Kulkára.Remélem ha lement a 2. évad utána jön a 3. is.De jó is lenneScorpio írta:Legalább valami jó is van! Igaz ismét fura lesz Kulka szinkronnal!
A zene ami a főcím alatt megy, benne volt a fifa 98-ban. Már akkor nagyon tetszett.Scorpio írta:Harmadik műszak
Igen,előző évadban! Lelőtte a felettesét,akit újonnan neveztek ki az állomásra,és bezavart pár dologba,ami dokinak nem tetszett,azt hiszem be akarta záratni azt az állomást,Doki bekattant (de tényleg),és lelőtte,majd nem engedte,h kezeljék a többiek 12percig (ennyi időt vesztettek volna a sérültek,ha bezárják ezt az állomást) de addig meg elvérzett volna az ipse,és Szállyyyy beszélte vele meg végül,h pajti pár bogyó elgurult,de ha sietsz,akkor még kaphatszScorpio írta:Én is nagyon sajnálom, hogy vége! Szerintem nagyon jó lett volna a folytatás is!
Dokival mi történt, miért volt ott? Szerintem előző évadban volt valami, amit nem láttam! Valakit lelőt?
Megoldjukbarca99 írta: Sajnos csak a 3. évad körül nézegettem bele, viszont a 4-5-6. évadot sztem láttam teljesen. Ha esetleg vki tudja, honnan tudnám leszedni az 1-2-3 évadot szinkronosan, esetleg felirattal, az plz értesítsen.
Szeptember 17-én jön az uj rész(3x01) de kiadtak 17 percet már az első részből. Az a baj h megnéztem és így nehezebb kivárnigrecki írta:Már adják a PB harmadik szériáját? (amcsiban)