Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A végén én leszek a hibás...gratulálok..de nem érdekel...Forca Barca!!!!redlions írta:Ha ez hergel, akkor itt veled van a baj...Saviola írta:Senki nem mondta..csak ne írjon ide...főleg ilyen "heregelő" hozzászólásokat!Ennyi..redlions írta:Ennyire fáj, hogy nullák vagyunk felállt védelem ellen??? Ez nem Figo10 hibája....
Ő csak a véleményét mondta el, amiben igazság is van... Sajnos...
Ha ez hergel, akkor itt veled van a baj...Saviola írta:Senki nem mondta..csak ne írjon ide...főleg ilyen "heregelő" hozzászólásokat!Ennyi..redlions írta:Ennyire fáj, hogy nullák vagyunk felállt védelem ellen??? Ez nem Figo10 hibája....
Senki nem mondta..csak ne írjon ide...főleg ilyen "heregelő" hozzászólásokat!Ennyi..redlions írta:Ennyire fáj, hogy nullák vagyunk felállt védelem ellen??? Ez nem Figo10 hibája....
Stem is! Rád és a véleményedre vagyunk a legkevésbé kíváncsiak!Saviola írta:Szterintem van 2 perced,hogy eltakarodj innen!FIGO 2 írta:hát én igazán nem akrlak titeket elkeseríteni, de sztem itt eldőlt a továbbjutás kérdése. 0-2 lesz, mert reijkaard nagyon rosz taktikát dolgozott ki, ha egyáltalán kidolgozott meglátásom szerint (lehet téves), de egyértelmű h az angolok kontrára jáccanak, és ez fexik nekik. a barca meg túl nekirontott ellenfelének, amit tulajdonképpen akart az a nagypofájú murinnyó.
sebaj majd a madrid bosszút áll a cselszkin
Igazad is van, meg nem is... De Ronnie mi a fenét csinál megint???? Rivaldo kellene...FIGO 2 írta:hát én igazán nem akrlak titeket elkeseríteni, de sztem itt eldőlt a továbbjutás kérdése. 0-2 lesz, mert reijkaard nagyon rosz taktikát dolgozott ki, ha egyáltalán kidolgozott meglátásom szerint (lehet téves), de egyértelmű h az angolok kontrára jáccanak, és ez fexik nekik. a barca meg túl nekirontott ellenfelének, amit tulajdonképpen akart az a nagypofájú murinnyó.
Szterintem van 2 perced,hogy eltakarodj innen!FIGO 2 írta:hát én igazán nem akrlak titeket elkeseríteni, de sztem itt eldőlt a továbbjutás kérdése. 0-2 lesz, mert reijkaard nagyon rosz taktikát dolgozott ki, ha egyáltalán kidolgozott meglátásom szerint (lehet téves), de egyértelmű h az angolok kontrára jáccanak, és ez fexik nekik. a barca meg túl nekirontott ellenfelének, amit tulajdonképpen akart az a nagypofájú murinnyó.
Mocskos Mourinho féle digó foci! Ez a Frisk meg 1 nagy paraszt!!! Semmit nem fújEnrique írta:Én akkor komolyan mondom nem lennék ideges, ha 20 helyzete lett vna a cselzinek, és abból berúg 1et, mert ez azt jelentené h a béka segge alatt lennénk....
DE NEM ÍGY VAN!!!
Ilyen a világon nincs!! Nem mutatnak semmit ezek, csak védekeznek mint valami digó csapat!! Ennél még a juve is többet támadott!!!
NEM HISZEM EL!!!!