Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor szerintem mi nem egy meccset néztünkbarcelinho_5 írta: Ráadásul a Racing ellen egyedül az ő játékát tudnám kiemelni, rendre az ő baloldali megindulásaiból lettek helyzetek, adott passzokat Henrynak és Eto'o-nak.
Sztem mindenkinek lekéne vetíteni mkiről egy iylen videot kivéve Ronaldinho-nak Deco-nak. Róluk egy bakizós rosszul játszós videot kéne. Azthiszem lenne bizonyítási vágy és harcolásnoname írta:Decoval és Ronival az élen talán hatna is egy ilyen videó valamit!Rivaldinho írta:Én az edző helyében, midnekiről csinálnék egy videot, egy olyan videot amelyen az életük formájában játszanak.. és leadnám az öltözőben edzésen, és a meccsen mikor kivonulnak a pályára, a kivetítőn.. hogy mindenki lássa, még ők is, mienek voltak, talán akor ott, valami elindulna, és megpróbálnának ugyanúgy játszani.... és elszégyellnék magukat...(tisztelet a kivételnek)
Decoval és Ronival az élen talán hatna is egy ilyen videó valamit!
Amikor pl a kispadon ültronaldinho89999 írta:jah ez télleg kumma jó ötlet. de mongyuk oleguerről hol találsz olyan vidit ahol élete formájában focizott?![]()
![]()
![]()
Nem vele kéne itt elbeszélgetni, hanem mondjuk a kiskedvenceddel...ronaldinho89999 írta:jah ez télleg kumma jó ötlet. de mongyuk oleguerről hol találsz olyan vidit ahol élete formájában focizott?![]()
![]()
![]()
Decoval és Ronival az élen talán hatna is egy ilyen videó valamit!Rivaldinho írta:Én az edző helyében, midnekiről csinálnék egy videot, egy olyan videot amelyen az életük formájában játszanak.. és leadnám az öltözőben edzésen, és a meccsen mikor kivonulnak a pályára, a kivetítőn.. hogy mindenki lássa, még ők is, mienek voltak, talán akor ott, valami elindulna, és megpróbálnának ugyanúgy játszani.... és elszégyellnék magukat...(tisztelet a kivételnek)
Ugyan erre gondoltam én is. El kellene itt beszélgetni egyes emberekkel, és megmutatni nekik akár egy ilyen videón keresztül, hogy mire képesek. Utánna pedig azt, hogy most mennyit futnak egy meccsen(nagyon sajnálom, hogy spanyol bajnokságban nincs meg az, ami a BL-ben, a futásmérő), és hogy mennyit vállanak. Kiváncsi lennék a reakciókra...Rivaldinho írta:Én az edző helyében, midnekiről csinálnék egy videot, egy olyan videot amelyen az életük formájában játszanak.. és leadnám az öltözőben edzésen, és a meccsen mikor kivonulnak a pályára, a kivetítőn.. hogy mindenki lássa, még ők is, mienek voltak, talán akor ott, valami elindulna, és megpróbálnának ugyanúgy játszani.... és elszégyellnék magukat...(tisztelet a kivételnek)
és ez szerintem Ronaldinho-n kívül még akinek nagyon hasznos lenne az Deco. Eto'o-t nem hinném, ő tavaly évelején jó volt, csak ugye jött az a fránya sérülés. ha a középpályások jól kiszolgálják labdákkal akkor Eto'o idén is villogni fog.Rivaldinho írta:Én az edző helyében, midnekiről csinálnék egy videot, egy olyan videot amelyen az életük formájában játszanak.. és leadnám az öltözőben edzésen, és a meccsen mikor kivonulnak a pályára, a kivetítőn.. hogy mindenki lássa, még ők is, mienek voltak, talán akor ott, valami elindulna, és megpróbálnának ugyanúgy játszani.... és elszégyellnék magukat...(tisztelet a kivételnek)
imádtam ezt az embert, és bár a tavalyi szezonja nem úgy sikerült, bennem nagyon erősen él még a régi Ronny.Ő egy zseni és ezt nem felejtem el!Vito írta:mintha nem is ugyanaz az ember lenne...Zozzy 5 írta:Emlékeztek még?Bevallom, nekem már jobban a fejemben van van ez a mostani reklámember, mint az igazi Ronnie![]()
mintha nem is ugyanaz az ember lenne...Zozzy 5 írta:Emlékeztek még?Bevallom, nekem már jobban a fejemben van van ez a mostani reklámember, mint az igazi Ronnie![]()
Elnézve a videót csak tovább nőtt bennem a bizonytalanság, hogy kell-e nekünk Ronni. A videón látott kell, a tavalyi nem! Mi pedig (akik bíráljuk és elégedetlenek vagyunk a mostani teljesítményével) megjegyezzük ezeket a szavakat és ha nem javul a játéka rövöd időn belül (egy idény türelem már megvolt) az orrod alá fogjuk dörgölni. Miből gondolod, hogy jobb lesz? De legyen neked igazad!!!Ádám02 írta:Én nem értem azokat az embereket akik eladnákRoni még most is jó játékos és szüksége van a csapatnak rá még így is hogy így játszik ráadásul nesokára sokkal jobb lesz.
![]()
És azok akik eladták volna jegyezzék meg ezeket a szavakat és emlékezzenek rá akkor amikor Roni újra a régi lesz, elgondolkodhatnak majd mi lett volna ha anno...
Persze hogy emlékszünk ezt nem nagyon lehet elfelejteni!Zozzy 5 írta:Emlékeztek még?Bevallom, nekem már jobban a fejemben van van ez a mostani reklámember, mint az igazi Ronnie![]()