MQuC írta:Erre a történése kéne fényt deríteni. Mert lehet itt, hogy Ronie késett, meg h Etooval összeveszett. De ezek is mind a motivácio hiányának jelei (sztem) .
én csak azt tudom remélni ezzel kapcsolatban hogy tavaly ebben szerepet játszott az hogy túlságosan el voltak telve maguktól, hogy ők a Barca és mindent nyernek úgyis, ezért nem voltak nagyon motiváltak és már megnyertek mindent. de én azt gondolom hogy ebben benne kellett hogy legyen az ia hogy Ronny-nak egy nagyon rossz éve volt szerintem, és fáradt volt, és vele együtt az egész csapatból fokozatosan kiveszett a pörgés.
én csak azt tudom remélni hogy ez a kezdeti állapot nem tart sokáig, újra itt a kihívás, meg kell nyerni a bajnokságot, a BL-t, ez kell hogy motiválja őket, meg persze Ronny is kipihente magát és remélem ő is felpörögne a csapattal.
de valamit most már a taktikán és a felálláson sem ártana változtatni, mivel ezt teljesen kiismerték. Bár szerintem, tökmind1 milyen felállásban megyünk a pályára, ha Ronny és a kpályásaink feltüzeltek lesznek akkor nem az fog számítani hogy elöl 3 tamadónk van vagy 2 csatáros rendszerre állnánk át.Ez akkor nem számítana.