Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát jah...miért kellett elmenni Ten Cate-nak???Slither írta:![]()
Ez nagyon jó! Az a baj hogy még ennyire sem képes Neeskens.
milito el volt tiltva!messi1234 írta:Ezt nem tudtam!!Tim írta:Kategórikusan kijelentette hogy két csapathoz nem megy:az egyik a Barcelona..messi1234 írta:Sztem Del Bosque jó lett volna ide!!![]()
![]()
Hisz régebben a realból is elég nagy csapatot csinált![]()
![]()
![]()
De az biztos hogy a sztároknak egy kicsit össze kéne kapni magukat mert így
elég nagy baj lesz!!!!!
másremélem Frankie beállítja Militót a kezdőbe
![]()
Igen, köbö ennyi lehet. Neeskens mindíg teleír egy füzetet. Annyira kiváncsi vagyok, mi fontos dolgokat írhat oda, mikor ilyen [auto_cenzúra] vagyunkFCB_gábor írta:a másik 2 nagy koponya rijkaard mellett mit csinál a padon? csak bólogatnak, frank elképzeléseire?Zozzy 5 írta:Meg lehet nézni az eredményt...
Nem is vonom kétségbe az eredményeit,tudom,hogy mit köszönhetünk neki,Henknek,és azoknak a játékosoknak is akik nincsenek már itt.FCB_gábor írta:Frank is nagycsapatot csinált és még mélyebbről hozta fel a gárdátmessi1234 írta:Sztem Del Bosque jó lett volna ide!!![]()
![]()
Bosque, ha tovább marad ő is elbukik nagy csatákat(bajnokságot, kupákat)
Ezt nem tudtam!!Tim írta:Kategórikusan kijelentette hogy két csapathoz nem megy:az egyik a Barcelona..messi1234 írta:Sztem Del Bosque jó lett volna ide!!![]()
![]()
Frank is nagycsapatot csinált és még mélyebbről hozta fel a gárdátmessi1234 írta:Sztem Del Bosque jó lett volna ide!!![]()
![]()
Meg lehet nézni az eredményt...FCB_gábor írta:szerintem ez így van kitalálva, Cruyff bírál, Rijkaard pedig fenntartja a csapatmoráltZozzy 5 írta:Meg lehet nézni Cruyff nyilatkozatát. Ezek egy olyan edző(tudom, hogy már nem az) szavai, aki kéne a csapat élére. Ő elmondta a kemeény bírálatot a sajtónak, hogy a játékosok is hallják. Ezzel szemben Frank mit csinált? "ez van, dolgoznunk kell tovább". Ettől az embertől ne várjatok semmit!
Frank így jóban maradhat a játékosokkal viszont a bírálatot is megkapják
Egyértelmű, hogy alapos fejmosás kéne. Egy jó kemény öltözői üvöktözés. Mert amit egyesek csinálnak, az valóban tűrhetetlen. Erre Rijkkard asszongya(igaz, csak a sajtónak, de akkor is): "ez van". Na ne mááááá'. Én sem hiszem, hogy nem mond nekik semmit, de olyannak úgylátszik nem szúrja le őket, aminek hatása is lenne. Akkor me nem mind1?Emellé pedig cseréknél azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány...ozsimiki írta: Teljesen egyetértek!
Nehogymár a klasszisaink ne tudják maguktól,h a lasztival,laszti elé,szaladni illik,stb,stb,stb...ha ehhez edző kell,h megmondja,akkor nagy bajok vannak....annyira azért ne legyünk már elfogultak,h azt hiddjük,h Frank azt mondogatja Ronnienak,h állj csak,nem kell futnod 50métert sem,te így is eldöntöd a meccseket...bla,bla,bla....egy ilyen kezdőnek simán vernie kell a Santandert,Frank hibái ide,vagy oda....persze a legegyszerűbb az edzőt szapúlni,mert hát a világsztárokat nem lehetAkinek nem inge....
Kategórikusan kijelentette hogy két csapathoz nem megy:az egyik a Barcelona..messi1234 írta:Sztem Del Bosque jó lett volna ide!!![]()
![]()
szerintem ez így van kitalálva, Cruyff bírál, Rijkaard pedig fenntartja a csapatmoráltZozzy 5 írta:Meg lehet nézni Cruyff nyilatkozatát. Ezek egy olyan edző(tudom, hogy már nem az) szavai, aki kéne a csapat élére. Ő elmondta a kemeény bírálatot a sajtónak, hogy a játékosok is hallják. Ezzel szemben Frank mit csinált? "ez van, dolgoznunk kell tovább". Ettől az embertől ne várjatok semmit!
Teljesen egyetértek!cruyff írta:Ez jól hangzik: "abból kell főzni amink van..." Hát van egy Eto'o, Messi, Ronaldinho, dos Santos, Henry, Deco, Xavi, Milito, Thuram, Zambrotta, Abidal, Iniesta, J. Touré, a teljesség igénye nélkül.Boixos írta:rijkaardot júniusban kellett volna elküldeni, de iziben. ezt sajnos bukta a vezérkar, úgyhogy most abból kell főzni, amink van.
ha a játékosok nem szedik össze magukat és tovább folytatják a töketlenkedést, akkor akár már pár forduló után is elküldeném a hollandot, csak kérdés, h idény közben kit lehetne leakasztani helyette?
talán a mágus jöhetne szóba, ha a vác-újbuda ltc elengedi...
Ennek a csapatnak akkor is nyernie kellene egy 10 emberrel játszó racing ellen, ha senki nem ül a kispadon. Illetve bárki ellen, aki ráadásul 10 emberrel játszik. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy azért Rijkaard hibázgat, rosszul cserél, kapkod, stb.... de a meccset az a 11 játékos dönti el, akik a pályán vannak. És nem volt azé gyenge a felállításunk. Tehát amellett, hogy most mindenki "henky-frankie-t" és oleguert kiálltja ki bűnbaknak, óriási a játékosok felelőssége, és - bár burkoltan - J. Cruyff is erről beszélt. Hiányzik a FUTÓTELJESÍTMÉNY olyan játékosoktól mint Ronaldinho, Deco, Eto'o.....stb... A 4-3-3-as felállás csak akkor lehet eredményes, ha a 3 kp mellé egy támadó legalább mindig visszaér. Ronaldinhotól vagy Eto'o-tól én nem csak azt várnám el, hogy elől bearanyozza a labdát, hanem azt is, hogy visszaérjen középpályára is. És igen, néha alibizni kell. A foci CSAPATJÁTÉK! Nem kell minden labdaérintésnél Joga Bonito!
Ez jól hangzik: "abból kell főzni amink van..." Hát van egy Eto'o, Messi, Ronaldinho, dos Santos, Henry, Deco, Xavi, Milito, Thuram, Zambrotta, Abidal, Iniesta, J. Touré, a teljesség igénye nélkül.Boixos írta:rijkaardot júniusban kellett volna elküldeni, de iziben. ezt sajnos bukta a vezérkar, úgyhogy most abból kell főzni, amink van.
ha a játékosok nem szedik össze magukat és tovább folytatják a töketlenkedést, akkor akár már pár forduló után is elküldeném a hollandot, csak kérdés, h idény közben kit lehetne leakasztani helyette?
talán a mágus jöhetne szóba, ha a vác-újbuda ltc elengedi...
de hogy nyert az inter???ha milantól nem vonnak le pontot sehol sincs!én azt gondolom ott az inter az örökvesztes!!!!!FCB_gábor írta:mi is nyertünk 1 szuperkupátSharkinho írta:Ők tavaly azér nyertek is vmit... De nem szeretnék ebbe az egész dologba belefolyni...FCB_gábor írta:Az inter és az mu sem nyert hasonlóan erős kerettel(nem olyan rég), gondolom mind a 2 csapatnál már zavarják is el az edzőtt.
az inter előtte mit nyert, amikor mi bl-t meg bajnokságot?
mi is nyertünk 1 szuperkupátSharkinho írta:Ők tavaly azér nyertek is vmit... De nem szeretnék ebbe az egész dologba belefolyni...FCB_gábor írta:Az inter és az mu sem nyert hasonlóan erős kerettel(nem olyan rég), gondolom mind a 2 csapatnál már zavarják is el az edzőtt.