Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kb. ekkora üsszeg volt várható, de így utólag nekem is fura. Ha belegondolok, akkor ma már 10 milliókért vesznek 10 éves kisgyerekeket. Persze nem ez a jellemző, de volt már rá példa. De akkor is, ennyi pénzért angol kiscsapatok szoktak vásárolniSlither írta:Hihetetlen, csak 2,5 millát kaptunk Mottáért.![]()
Remélem ott elkerülik a sérülések és állandó lehetőséget kap majd.
Sajnos ennyiért is el kellet engedni!Slither írta:Hihetetlen, csak 2,5 millát kaptunk Mottáért.![]()
Remélem ott elkerülik a sérülések és állandó lehetőséget kap majd.
Alves nem sztár! A Sevilla sztárolja csak egy jo játékos aki nem ér meg 36 milliot nekünk! Helyette inkább egy 30 év körüli hátvéd kéne nekünk! Hinkel? Nemtudom hány éves de sztem jo játékosnoname írta:Edző nem ártott volna új, de Frank megérdemelt még egy esélyt!
Mi nem a Madrid vagyunk, ahol elküldik az edzőt, ha hullámvölgyben vannak(mondjuk ők akkor is elküldik ha nyernek vele).Roni is megérdemel még egy esélyt és ha ugyanilyen rosszul játszik mint eddig, akkor jövő nyáron viheti a Milan!!! Etoot pedig minek kéne elküldeni
![]()
Tavaly alig játszott, és mégis egy halom gólt lőtt, most is azért játszott rosszul, mert kitették szélre, ahol nem jó! Attól amér Etoo nem akkora sztár mint Henry,attól még igenis hajt és nagyon fontos játékos!!!
Ui:Alves nem kell,Zambrotta jobb,azonkívül Alves túé nagy sztár ahhoz h padozzon és még bele is kerülne egy halom pénzbe!Akkor sokkal jobb lenne Angel![]()
hátigenSaviola írta:De Alves cserének drága..grecki írta:Ismét felvetődött Alves neve, persze mindenki tagad. Nyilván kacsa, de a Mundo szavazóinak 75% mondja azt, hogy Beletti távozásával szükség lenne a brazilra. Mit ne mondjak, ha Zambrotta lesérülne, akkor Oleguernek betonbiztos helye van a jobb oldalon...Vki azért nem ártana oda...
De Alves cserének drága..grecki írta:Ismét felvetődött Alves neve, persze mindenki tagad. Nyilván kacsa, de a Mundo szavazóinak 75% mondja azt, hogy Beletti távozásával szükség lenne a brazilra. Mit ne mondjak, ha Zambrotta lesérülne, akkor Oleguernek betonbiztos helye van a jobb oldalon...Vki azért nem ártana oda...
Eto'ot eladni? Neked kivan mind a négy kereked?????Léfe írta:Nem tökéletesen éretem, hogy az egyrészt arról szólnak sokan,hogy Ronnie 1 év óta csak ácsorog, másrészt a világért el ne menjen. Hát menjen Etoo-val együtt. Hogy hajtana a két fiatal a Krkics meg a mexicói srác és ott a Messi meg T.Henry - Ők biztosan hajtanának. És jönne a lé, mert még egy tavaji év és a felét sem érik.
Ott a pont!Ádám02 írta:Szerintem felesleges az ilyen hírekkel terhelni a fórumot!Norberto91 írta:Valami okos gyerek beírta a weboldalamra, hogy a chelseafc.com -on azt írták, hogy Ronaldinho holnap aláírja 3 évre szóló szerződését a londoniakkal. Utánnajártam, de semmi ilyesmi hír sincs ott...
Szerintem felesleges az ilyen hírekkel terhelni a fórumot!Norberto91 írta:Valami okos gyerek beírta a weboldalamra, hogy a chelseafc.com -on azt írták, hogy Ronaldinho holnap aláírja 3 évre szóló szerződését a londoniakkal. Utánnajártam, de semmi ilyesmi hír sincs ott...
Egész pontosan Fuentealbilla, Albacete tartományban született, 2000-02-g a Barca B tagja volt, azóta pedig a felnőtt kerethez tartozik.Belletti írta:Iniesta nem, ő funteballabba vagy hol születet, és az nem tartozik katalóniához.
Akkor sorry.Belletti írta:Iniesta nem, ő funteballabba vagy hol születet, és az nem tartozik katalóniához.
Ha jól tudom akkor Iniesta is.varga tamás írta:Meg VV, meg Puyol, meg Xavi, meg Jorquera is katalán nemzetiségű.Belletti írta:a katalánoknál nagy, mert Oleguer az egyetlen igazi katalán születésű a csapatban ha jól tudom. Sajnos az ottani Barca szurkolóknak a barca nem csak a focit, hanem a katalán önállóságot is jelenti. És ezt aklubbon belül Oleguer képviseli.(Sajnos)
Marhaság. A 40 millió font az kb. 55 millió euró. Erről ennyit.Messinho írta:Ehhez mit szóltok: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=53887