Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ők tavaly azér nyertek is vmit... De nem szeretnék ebbe az egész dologba belefolyni...FCB_gábor írta:Az inter és az mu sem nyert hasonlóan erős kerettel(nem olyan rég), gondolom mind a 2 csapatnál már zavarják is el az edzőtt.
Melyik az az edző, amelyik ne szeretne ilyen kerettel és ilyen feltételekkel dolgozni? Ha engem hívnának, én szó nélkül mennékTim írta:Menet közben edzőt váltani nem sok jót jelent az álmoskönyv szerint..Nem beszélve a szóba jöhető jelöltek számáról.Hacsak persze nem valami ideiglenes megoldást keresnének szezon végéig.
Lippi, Lippi és Lippi!Nins csapata, remek taktikus és ellentétben az olasz edzők többségével szereti a támadófocit!!!Ha hívnánk sztem gondolkozás nélkül jönne is!Tim írta:Menet közben edzőt váltani nem sok jót jelent az álmoskönyv szerint..Nem beszélve a szóba jöhető jelöltek számáról.Hacsak persze nem valami ideiglenes megoldást keresnének szezon végéig.
jaja! nagy igazság amit elmond!varga tamás írta:MINDENKINEK AJÁNLOM FIGYELMÉBE JOHAN CRUYFF NYILATKOZATÁT! Talán, neki már hisztek. Én csak egy egyszerű, mezei szurkoló vagyok, aki több ezer kilométerről, a fotelemből ugyanerre a következtetésre jutottam. Lehet, hogy egy kicsit konyítok ehhez a játékhoz, és a Barcelonához?
Szerintem nem várják meg Laportáék ezzel a szezon végét, ha nem jönnek az eredmények, Rijkaardnak már ebben a naptári évben megköszönik a munkáját!Tim írta:Ha ebben a szezonban sem nyerünk semmit,valószinű elküldik évvégén.
még az is előperdülhet hogy akkor is ha nyerünk!olvastátok Cruyf nyilatkozatát???ha már ő is azt mondja semmi nem változott ott már csak van valami igazság!Tim írta:Ha ebben a szezonban sem nyerünk semmit,valószinű elküldik évvégén.
csak wenger aláírt!az már nehéz ügy!nem tudom kit lehetne idehozni!de hát ez még fel sem merült hogy elküldik!albicelesteX írta:Hiddink vagy Wenger jó lenne!De én del bosque-t se bánnám!
Wenger meghosszabbította a szerződését az Arsenallal...Tim írta:Wenger -re reálisabb esély van...
Wenger -re reálisabb esély van,ha jól tudom jövőre lejár a szerződése az Arsenálnál.Frank védelmében csak annyit hoznék fel,hogy hibázott persze(mint minden edző),de annak a 11 embernek akit,pályára küld mindent meg kell tenni a győzelemért!11 embernek,és nem 4-5-nek!Kluivertinho írta:Hozzuk ide Mourinhot, vagy Wengert