Biztos,h van benne igazság,de szntem korántsem akkora,mint azt a többség gondolja,de ez csak az én véleményem!robertfcb írta:Ha azt vesszük hogy Frank azóta van ilyen formában amióta nincs Henk és ha hozzávesszük azt is hogy Henk foglalkozott a csatárokkal akkor lehet hogy megvan a probléma forrása...
Frank Rijkaard #2
- ozsimiki
- Adminisztrátor

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- robertfcb
- Capitá del Barça
Ha azt vesszük hogy Frank azóta van ilyen formában amióta nincs Henk és ha hozzávesszük azt is hogy Henk foglalkozott a csatárokkal akkor lehet hogy megvan a probléma forrása...

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ezt nem lehet megállapítani így...mindketten azonos idő óta nem találják a "formájukat",amikor formában voltak,megállíthatattlan volt a BARCA....varga tamás írta:Kedves Miki!
R10-nek egy-két meccses kispadot javallanék, Franknek meg melegebb éghajlatot. Ronnie többet tett a csapatért és a klubért, mint Frank.
Bízok benne,h mindketten javulnak! R10 fejében is vannak gondok,nem is kevés....

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Miki!
R10-nek egy-két meccses kispadot javallanék, Franknek meg melegebb éghajlatot. Ronnie többet tett a csapatért és a klubért, mint Frank.
-
- Llegenda del Barça
okés, nem kell ünnepelni ten caatét, de nézd meg mennyire "fussa" nélküle! (egyértelmű, h nemcsak henk kellett a sikerekhez, hanem ronaldinho és a többiek akkori hozzáállása a dolgokhoz. most ezek a dolgok már nincsenek meg, és rijkaard eddig magában képtelen volt ez ellen tenni. remélem,a következő meccseken már kiderül ezeknek az ellenkezője!)ozsimiki írta:Henk Ten Cate:
amellett,h nagyon szimpatikus ember,és tuti,h sokat hozzátett a dolgokhoz,de ne tekintsünk már rá nem tudom mekkora Taktikusra,meg edzőfenoménra![]()
![]()
Pedig én kívánok a legtöbb sikert neki,h a csúcsra vigye az Ajaxot,remélem be is kerülnek a Bl-be,de nézzük már meg,h hazai pályán kikaptak egy esélytelenebb csapat ellen,és kumma nehézzé vált a továbbjutásuk+tavaly sem sikerült a Blbe kerülés...(igaz akkor még kevés időt töltött a kerettel)
Szóval azért vannak nála is gondok.....(tudom Ajax,nem egyenlő Barcával,de a Praga sem a Ajax-al)
PUYOL-XAVI-INIESTA
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Henk Ten Cate:
amellett,h nagyon szimpatikus ember,és tuti,h sokat hozzátett a dolgokhoz,de ne tekintsünk már rá nem tudom mekkora Taktikusra,meg edzőfenoménra
Pedig én kívánok a legtöbb sikert neki,h a csúcsra vigye az Ajaxot,remélem be is kerülnek a Bl-be,de nézzük már meg,h hazai pályán kikaptak egy esélytelenebb csapat ellen,és kumma nehézzé vált a továbbjutásuk+tavaly sem sikerült a Blbe kerülés...(igaz akkor még kevés időt töltött a kerettel)
Szóval azért vannak nála is gondok.....(tudom Ajax,nem egyenlő Barcával,de a Praga sem a Ajax-al
)
amellett,h nagyon szimpatikus ember,és tuti,h sokat hozzátett a dolgokhoz,de ne tekintsünk már rá nem tudom mekkora Taktikusra,meg edzőfenoménra

Szóval azért vannak nála is gondok.....(tudom Ajax,nem egyenlő Barcával,de a Praga sem a Ajax-al

-
- Entrenador del Barça
múlt idény végén Frank elküldését minimális válltoztatásnak tartottam a csapat életében,de mivel a vezetőség bizalmat szavazott neki,ezért én is.
Biztos vagyok benne ,hogy Cate mester talált ki sok taktikai elemet,és Frank ezeket erőlteti a mai napig.Nincs megújulás,és ez Frank hibája 100%-ig.Ilyen kerettel simán kéne nyerni a spanyol bajnokságot,ha nem sikerül az nem Ronaldinho,vagy XY hibája.Csak és kizárólag Rijkaard-é
Biztos vagyok benne ,hogy Cate mester talált ki sok taktikai elemet,és Frank ezeket erőlteti a mai napig.Nincs megújulás,és ez Frank hibája 100%-ig.Ilyen kerettel simán kéne nyerni a spanyol bajnokságot,ha nem sikerül az nem Ronaldinho,vagy XY hibája.Csak és kizárólag Rijkaard-é

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hozzuk ide Mourinhot, vagy Wengert 

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Entrenador del Barça
Azé ott volt egy bizonyos Henk Ten Kate is. Ráadásul akkor még a sikeréhség nagyon vitte a csapatot. Voltak "érdekes" húzásai akkor is, csak még elbírta a csapat. Tavaly az Eto'o-ügy kapcsán számomra egyértelművé vált, hony NEM ÉRT HOZZÁ! Lehetett ő akármekkora nagy sztár még aktív korában, edzőként, stratégaként, pszichológusként egy nulla. Lehet bírálni Eto'o-t, hogy miért nem állt be... stb.. igen, lehet elítélni, bírálni, büntetni, de mint futballista ő tudja (és Roni is tudja, Messi is tudja.....) hogy Rijkaard nem oda való. Ezt a véleményemet nem most fogalmazom meg.Kluivertinho írta:"A 2003/2004es szezon felénél viszont mindenki Rijkaard lemondását követelte a csapat gyenge teljesítménye miatt, csak Joan Laporta nem, Ő bízott a hollandban, és a szezon végén már mindenki belátta, hogy nem tévedett. A kezdeti sorozatos botladozás után ugyanis a Barca soha nem látott szárnyalásba kezdett, átgázolt mindenkin - többek között a bajnok Valenciát, és a Real Madridot is idegenben verte -, és meg sem állt a második helyig.
A következő idényben Rijkaard a csapatával már eljutott a csúcsig, megnyerték a Primera Divisont, igaz, a BL-ben elég korán, már a 16 között elvérzett a csapat az angol Chelsea ellen. A következő évben immáron Európában is csúcsra ért a csapat, s 1992 után ismét elhódították a BL serlegét, melyben Rijkaardnak is óriási érdemei vannak."
Ezt itt írták az Eurobarcán. Sokan mégis azt mondják h Rijkaard, egy [auto_cenzúra] edző és az is volt, semmit nem számított a csapatnak.
VISCA EL BARCA!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem az, hogy a hozzászólás lehetőségét mindenkitől - a mondatnak ez a szava a lényeg - elvegyék a hozzászólás lehetőségét. Szerintem. De, biztos én tévedek - már megint, vagy mint mindig.ozsimiki írta:Tamás!
Itt vagyok,yeeeeeeFranknek annyi joga van maradni ebben az évben,mint R10-nek
Mindkettő jobb formát ígért ,eddig mindkettő megbukott
Eddig....
Kedvencem R10,de a tény,tény...szóval akkor R10,meg a hasonlóan szint alatt teljesítők,azaz Frank is mehet ahova akar![]()
![]()
Mindkettő tud jobb lenni,ezt MÁR BIZONYÍTOTTÁK!
U.i.: szerinted mi a feladata a modiknak![]()
![]()
![]()
-
- Llegenda del Barça
én ezt ma is tartom (vastagbetűs rész), sztem nem rijkaardon múltak a sikerek, hanem pár profi igazoláson, akik tele voltak ambícióval és a tudásuk is meg volt ahhoz, h az egyébként sem sz.r erőkből álló brigádot magukkal húzzák és csúcsra járassák. mindez megspékelve a taktikailag rendkívűl érett edzővel. most nem rijkaardra gondolok, hanem ten catera.Kluivertinho írta:"A 2003/2004es szezon felénél viszont mindenki Rijkaard lemondását követelte a csapat gyenge teljesítménye miatt, csak Joan Laporta nem, Ő bízott a hollandban, és a szezon végén már mindenki belátta, hogy nem tévedett. A kezdeti sorozatos botladozás után ugyanis a Barca soha nem látott szárnyalásba kezdett, átgázolt mindenkin - többek között a bajnok Valenciát, és a Real Madridot is idegenben verte -, és meg sem állt a második helyig.
A következő idényben Rijkaard a csapatával már eljutott a csúcsig, megnyerték a Primera Divisont, igaz, a BL-ben elég korán, már a 16 között elvérzett a csapat az angol Chelsea ellen. A következő évben immáron Európában is csúcsra ért a csapat, s 1992 után ismét elhódították a BL serlegét, melyben Rijkaardnak is óriási érdemei vannak."
Ezt itt írták az Eurobarcán. Sokan mégis azt mondják h Rijkaard, egy [auto_cenzúra] edző és az is volt, semmit nem számított a csapatnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2007.08.27. 19:36:27-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tamás!
Itt vagyok,yeeeeee
Franknek annyi joga van maradni ebben az évben,mint R10-nek
Mindkettő jobb formát ígért ,eddig mindkettő megbukott
Eddig....
Kedvencem R10,de a tény,tény...szóval akkor R10,meg a hasonlóan szint alatt teljesítők,azaz Frank is mehet ahova akar
U.i.: szerinted mi a feladata a modiknak

Itt vagyok,yeeeeee

Kedvencem R10,de a tény,tény...szóval akkor R10,meg a hasonlóan szint alatt teljesítők,azaz Frank is mehet ahova akar

U.i.: szerinted mi a feladata a modiknak

-
- Llegenda del Barça
arra már nem is merek gondolni, h ennek az egésznek az van a hátterében, h nemcsak az edző részéről nulla a munka, de a kondiért felelős arcok sem csinálnak semmit sem, ahogy gili mondta miután kiesett egy római erőnléti edzésről.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
"A 2003/2004es szezon felénél viszont mindenki Rijkaard lemondását követelte a csapat gyenge teljesítménye miatt, csak Joan Laporta nem, Ő bízott a hollandban, és a szezon végén már mindenki belátta, hogy nem tévedett. A kezdeti sorozatos botladozás után ugyanis a Barca soha nem látott szárnyalásba kezdett, átgázolt mindenkin - többek között a bajnok Valenciát, és a Real Madridot is idegenben verte -, és meg sem állt a második helyig.

-
- Llegenda del Barça
Tamás, ha rijkaardot a tavalyi nulla teljesítménye után sem küldték el, akkor sztem innen megy nyugdíjba (ne legyen igazam). éppen ezért én inkább a játékosokban bízom, főleg az újakban, h hozzák a tudásuknak megfelelő játékot és abbahagyják a sétálgatást, a töketlenkedést, amit a "régiek" az egész ezelőtti szezonban műveltek. ez tegnap nem annyira jött össze, de remélem, legközelebb már gömbölyűbb lesz a téma.
mostmár nem a pekingi és hongkongi buszvezetők vegyes csapatával nyomjuk, szal elvárható lenne a nagy pénzekért tartott gyerekektől, h virítsanak valamit.
ha ez nem történik meg rövid időn belül, akkor lehet örjöngeni, de egy forduló után még felesleges. sztem.
mostmár nem a pekingi és hongkongi buszvezetők vegyes csapatával nyomjuk, szal elvárható lenne a nagy pénzekért tartott gyerekektől, h virítsanak valamit.
ha ez nem történik meg rövid időn belül, akkor lehet örjöngeni, de egy forduló után még felesleges. sztem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
És, mi van a Racing kihagyott helyzeteivel? Azok nem számítanak? Azok nem voltak? Azokat csak úgy képzeltük?Boixos írta:Tamás, kérlek kicsit pihentessél már!
nem mintha bármelyikünknek is magyarázkodnia kéne, de azért lett bezárva az a kib. topik, mert teljesen másról ment a szájkarate, mint amiről a topik címe szólt. ehhez jogunk van, sőt kötelességünk az ilyen szitukat kezelni.
ettől még sz.ar volt tegnap a csapat, de sztem ezzel együtt sem kell temetni. a következő fordulóban azért több minden kiderülhet, bár azért ha (utálom ezt, de mégis) xavi zsugáját nem szedi ki a gyerek a gólvonalról, v anri nem kapufát lő, akkor most egy soványka győzelemről dumálgatnánk.
És végül.
Kedves VITO!
Priviben is megtettem, de úgy érzem, mivel nyílvánosan sértettelek meg, nyílvánosan is ELNÉZÉST KELL KÉRNEM TŐLED! Kérlek, ne haragudj a KNDK-s hasonlatomért, tisztességtelen volt. A többit viszont fenntartom.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
OFF:Jajj,de okosak vagytok.Mi lenne ha a saját dolgotokkal foglakoznátok,s nem a moderátorokkal?Ez a dolguk.Azt csinálták,amit kellett..majd ki lesz nyitva a topic..ha nem másról pofáztatok volna,akkor nem kéne károgni.
ON: Szerintem is hibás Rijkaard.Nem is kicsit..fontos lépéseket nem bír meghúzni.Ronaldinhot igenis padoztatni kéne,már tavaly is azt kellett volna..de úgy sem fog megtörténni..

ON: Szerintem is hibás Rijkaard.Nem is kicsit..fontos lépéseket nem bír meghúzni.Ronaldinhot igenis padoztatni kéne,már tavaly is azt kellett volna..de úgy sem fog megtörténni..

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
OFF(az utolsó)Boixos írta: ettől még sz.ar volt tegnap a csapat, de sztem ezzel együtt sem kell temetni. a következő fordulóban azért több minden kiderülhet, bár azért ha (utálom ezt, de mégis) xavi zsugáját nem szedi ki a gyerek a gólvonalról, v anri nem kapufát lő, akkor most egy soványka győzelemről dumálgatnánk.

-
- Entrenador del Barça
Vito! Csak még egy kérdés, és ígérem RijkaardVito írta:én voltam a szuperzseni.
a magyarázat lejjebb van.
a fórumnak az utóbbi években igen magas színvonala volt, amit az üzemeltetők tartani akarnak.
Tamás. engem ne hasonlítgass senkihez, pláne azokhoz, mert ehhez nincs jogalapod. meg bunkóság is.
az eredmény nem volt elfogadható, de attól függetlenül a fórum rendjét BE KELL TARTANI és nem kioktatni, meg sértegetni kell a moderátorokat, pláne, ha egy fillérrel nem járultok hozzá az oldal működéséhez.
ezzel mindent el is mondtam, vissza kellene térni a topic témájához.

VISCA EL BARCA!
-
- Llegenda del Barça
utolsó hsz.varga tamás írta:Ó, értem Vito! Szóval itt vagyok én, az elégesetlen szurkoló, aki rontom a színvonalat. Köszönöm a kedvességedet!
Kettő: Én már régen javasoltam egy olyan megoldást, ami a madridista esetében van, vagy bármi mást, amivel mi is hozzá tudunk járulni a költségekhez. Sőt, felajánlottam 10.000Ft-ot a talira, annak ellenére, hogy én személyesen nem tudtam rá elmenni. Ha nem emlékszel erre, vagy nem olvastad, az a Te hiányosságod, olvass utána. Ennyi. Azt pedig tartom továbbra is: a módszer diktatórikus. Ha tetszik, ha nem.
miért kevered bele mindenbe magad?
mondta valaki, hogy miattad lett bezárva?
ha van további mondanivalód, akkor azt a megfelelő topicba légyszíves, vagy indítványozd a többieknél a leváltásom, de csak privátban.
a többi ide nem való hszt törölni fogjuk, diktatórikusan

-
- Llegenda del Barça
Tamás, kérlek kicsit pihentessél már!
nem mintha bármelyikünknek is magyarázkodnia kéne, de azért lett bezárva az a kib. topik, mert teljesen másról ment a szájkarate, mint amiről a topik címe szólt. ehhez jogunk van, sőt kötelességünk az ilyen szitukat kezelni.
ettől még sz.ar volt tegnap a csapat, de sztem ezzel együtt sem kell temetni. a következő fordulóban azért több minden kiderülhet, bár azért ha (utálom ezt, de mégis) xavi zsugáját nem szedi ki a gyerek a gólvonalról, v anri nem kapufát lő, akkor most egy soványka győzelemről dumálgatnánk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Frankie sosem fog váltani a 3 támadós játékról, szóval erre várhattok. Arra pedig szerintem nem elég 9 hét és néhány tét nélküli meccs 500 cserével, hogy az újak teljesen beépüljenek. Ronaldinhonak és Eto'o-nak viszont nem kell beépülniük, ők továbbra is csalódást okoznak nekem.