Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Baszki, ma már három realos is írt a drága fórumunkra, komolyan mondom, gyalázat.FIGO 2 írta:Xavi írta:Tudod, mit madridista... Jussatok csak tovább, aztán átgyaloglunk rajtatok,mint a szőnyegen...real_funghi írta:Keressétek csak a kifogást, keressétek...
erre nem kerül sor ugyanis a cselzi kiver titeket.
Xavi írta:Tudod, mit madridista... Jussatok csak tovább, aztán átgyaloglunk rajtatok,mint a szőnyegen...real_funghi írta:Keressétek csak a kifogást, keressétek...
Nna,Mister.Akkor gondolkodjunk Te kisK.....Hamár a Bernabeu és Iraola akkor ne felejtsük ki A noucampot és Torres-t,elég sima meccsek voltak.Nemde?TE,Rinyáldinyoló..Mr. Master írta:Ki nem állhatom a [margitot,imádom a Juventust (bár mostanában nem meggyőző a játékuk, és nagyon finom voltam), de remélem, hogy a blanco-k jutnak tovább, mert már annyira irritálnak, hogy azt szeretném, hogy mi verjük szét őket! Mind a két meccsen! Istenem, de jól esne az nekem! A népművészeti cserépedény mákos f*szszopók, itt rinyál ez a népművészeti cserépedény Robinho, hogy milyen mákosak vagyunk. De véletlenül sem említené meg, hogy két milyen góllal verték meg az Osasunát és mekkora gólt lőtt Iraola a bernabeu-ban amit meg nem adtak meg.
Na ezen kéne elgondolkodni, öcsi!
Egy kicsit megfetőzöttEnrique írta:OFF: Volt ennek 1 kis Cartmen-es beütése. Mármint a h.sz.nak...Charlie írta:nagyon igazad van Silvanus,mi mindig ratyik vagyunk,de majd ha megnyerjük most a BL-t akkor mindenki csontig nyalhat!
C.![]()
ON
OFF: Volt ennek 1 kis Cartmen-es beütése. Mármint a h.sz.nak...Charlie írta:nagyon igazad van Silvanus,mi mindig ratyik vagyunk,de majd ha megnyerjük most a BL-t akkor mindenki csontig nyalhat!
C.
Ha ezt hiszed, akkor tévedsz! Na látod, látjátok srácok!?... Ez tipikus esete annak, hogy a Barca teljesíthet akárhogy, játszhat akár kivel, mindig gyengének tartják az ellenfelek, hiába minden... csak mákosak, meg ilyesmi!?... DE HA AZ A [auto_cenzúra] REAL játszik teljesen mindegy hogy kivel, akkor ők az ISTENEK!!! Akkor ők nem szerencsések, nem mákosok, meg nem..... akármi, HANEM ŐK JÓK, és azért nyernek!Robinho7 írta:A MÁK nálatok van barátom!Mert Robben meg Duff is hiányzik majdEzért könyű dolgotok lesz
Meglátjuk mennyire éltek vele..
A MÁK nálatok van barátom!Mert Robben meg Duff is hiányzik majdPedro írta:Ez a Juve olyan alibi focit mutatott be, hogy fájdalmas volt nézni!Elöl semmi, középen se nagyon, hátul meg csak kaptak azért 2 kapufát meg egy gólt. Ráadásul megengedték a Margitnak, hogy helyenként szépen játszon...Ezek már megen' olyan szinten mákosak, persze, hogy akko' találkoznak a Juvéval, mikor azok 4 forduló alatt elherdálták a 8pontjukat. S még le is fexenek nekik. Szánalmas, mérges voltam, de mi azért rájuk romboljuk a fehér szentélyüket
Hmm,ahogy gondolod...Szerintem a Chelsea nem elég motivált, a bárszelóna viszont igenSilvanus írta:Ha te komolyan azt hiszed, hogy a Robben egyedül két vállra fektetne mindket, és amiért ő nincs, azért fog továbbjutni a Barca, akkor kb. annyit érthetsz a focihoz, mint én a horgászáshoz! SEMMIT!!!
Robben hiánya nagyban súlytja a Chelsea játékát, de ettől még nagy erősek lesznek, de mi ettől függetlenül is akár így, akár úgy ÜTJÜK ŐKET!!!
Sajnos a tegnapi meccs után sajnos, nagyondenagyon sajnos én is erre hajlok...Robinho7 írta:Kiesik a Juve.thegreek írta:nincs mit kereseni! olaszországban megesszik a zebrákat
Kiesik a Juve.thegreek írta:nincs mit kereseni! olaszországban megesszik a zebrákat