Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nálam valószínű hogy egyszer ez másszor az és Eto'o val kezdenék utána Roni ülne le!MQuC írta:Én Etoot ültetném le, és Ha Dinho nem hozza a formáját, akkor nálam kihagyná, a köv !!!KETTŐ!!! bajnokit...
Etoot vagy Ronaldinhot.Ádám02 írta:Henrynak nagyon jól megy a csapathoz képest nem lepődnék meg ha ő kezdene hétvégén.Csak nem tudom kit ültetnék le...MQuC írta:Mondjuk ebben maximálisan igazad van. Henry bizonyitani jött ide... aztán ha megembereli magát ,akkor Henry bemegy Etoo helyére, mert ő sem nyomja jol Ronie meg vissza
és akkor Etoo "rehab"...![]()
Henrynak nagyon jól megy a csapathoz képest nem lepődnék meg ha ő kezdene hétvégén.Csak nem tudom kit ültetnék le...MQuC írta:Mondjuk ebben maximálisan igazad van. Henry bizonyitani jött ide... aztán ha megembereli magát ,akkor Henry bemegy Etoo helyére, mert ő sem nyomja jol Ronie meg vissza
és akkor Etoo "rehab"...
Hát akkor inkább a 4-3-1-2-őt és a 4-4-2 felállást hogy gondoltad kit hagysz ki?takivini írta:Talán meg lehetne kockáztatni egy 4-4-2-őt is néha nem?andrewwind írta:Rijkaard néha igazán játszathatná együtt is az Eto Henry párost mert szerintem nem lennének rosszak!
Az pedig hogy Ronaldinho egyátalán ne játsszon az azért kicsit durva nem??noname írta:EToonak azért nem kell feltétklenül padozni, tegnaop vele az volt a baj h leginkább szélen játszott, ott pedig sokkal gyengébb! Mindemellett én is a Gio-Henry-Messi trióval állnék, ki aztán később bejön Etoo, Roni pedig egyáltalán ne játsszon!!!!!!!!!!gajeraro írta:Eto'o és Ronaldinho is üljön a padon azt gondolkozzanak el azon,h itt akarnak e játszani vagy nem!!!Így kezdjünk elöl Dos Santos Henry Messi!!!
Én is ezt a hármast küldeném ki kezdőként,de Rijkaard sajnos nem fogja.Lionel85 írta:Azért ne essünk a ló túloldalára, Rijkaard nem az a kockáztatós típus, ráadásul kezdőként nem dobná mélyvízbe Giovanit, szerintem fokozatosan építi be Frank.gajeraro írta:Eto'o és Ronaldinho is üljön a padon azt gondolkozzanak el azon,h itt akarnak e játszani vagy nem!!!Így kezdjünk elöl Dos Santos Henry Messi!!!
Azért ne essünk a ló túloldalára, Rijkaard nem az a kockáztatós típus, ráadásul kezdőként nem dobná mélyvízbe Giovanit, szerintem fokozatosan építi be Frank.gajeraro írta:Eto'o és Ronaldinho is üljön a padon azt gondolkozzanak el azon,h itt akarnak e játszani vagy nem!!!Így kezdjünk elöl Dos Santos Henry Messi!!!
Az a baj, hogy Ronaldinho nem hiszi el, h bizony ő is kispadra kerülhet... Padozna 3-4 meccsen, higyjétek el egyből megjönne a motiváció és ezzel együtt a jobb játék.noname írta:EToonak azért nem kell feltétklenül padozni, tegnaop vele az volt a baj h leginkább szélen játszott, ott pedig sokkal gyengébb! Mindemellett én is a Gio-Henry-Messi trióval állnék, ki aztán később bejön Etoo, Roni pedig egyáltalán ne játsszon!!!!!!!!!!gajeraro írta:Eto'o és Ronaldinho is üljön a padon azt gondolkozzanak el azon,h itt akarnak e játszani vagy nem!!!Így kezdjünk elöl Dos Santos Henry Messi!!!
EToonak azért nem kell feltétklenül padozni, tegnaop vele az volt a baj h leginkább szélen játszott, ott pedig sokkal gyengébb! Mindemellett én is a Gio-Henry-Messi trióval állnék, ki aztán később bejön Etoo, Roni pedig egyáltalán ne játsszon!!!!!!!!!!gajeraro írta:Eto'o és Ronaldinho is üljön a padon azt gondolkozzanak el azon,h itt akarnak e játszani vagy nem!!!Így kezdjünk elöl Dos Santos Henry Messi!!!
Igy van, kár, pedig nem jönnének rosszul a csapatnakLionel85 írta:Bojan most Koreában van, Giovani pedig Non Eu-s egyelőre, így esély sem lehetett egyiknek sem a játékára.