ajha...akkor nagy valószínűség szerint nem tudok segítenialbicelesteX írta:ps2-re kéne!barcelinho_5 írta:PS2-re kellene vagy PC-re???albicelesteX írta:valamelyikőtöktől nem tudnám megszerezni ezt a játékot?

ajha...akkor nagy valószínűség szerint nem tudok segítenialbicelesteX írta:ps2-re kéne!barcelinho_5 írta:PS2-re kellene vagy PC-re???albicelesteX írta:valamelyikőtöktől nem tudnám megszerezni ezt a játékot?
ps2-re kéne!barcelinho_5 írta:PS2-re kellene vagy PC-re???albicelesteX írta:valamelyikőtöktől nem tudnám megszerezni ezt a játékot?
még a régire gondoltunkSaviola írta:Még meg sem jelent..
PS2-re kellene vagy PC-re???albicelesteX írta:valamelyikőtöktől nem tudnám megszerezni ezt a játékot?
Pro Evolution Soccer...tudodalbicelesteX írta:a mi?barcelinho_5 írta:ezt nem tudom neked megmondani![]()
de azthiszem hogy pl a PES ebben az évben jelenik meg utoljára PS2-re
a mi?barcelinho_5 írta:ezt nem tudom neked megmondani![]()
de azthiszem hogy pl a PES ebben az évben jelenik meg utoljára PS2-re
én még nem rég vettem meg a ps-em!most ez úgy lesz hogy attól hogy van ps 3 attól a 2-re is úgyan úgy lesznek új játékok?
és ez már tuti?má nagyon kéne!barcelinho_5 írta:de!albicelesteX írta:nem tudjátok kb mikor jön ki a 08 ps-re???![]()
PlayStation®2 - 2007. 09. 28.
PlayStation®3 - 2007. 09. 28.
Bizony, ráadásul sokatbarcelinho_5 írta:gondolom te is PES-ezel
az nagyon helyesZozzy 5 írta:Ati a fő PESes
gondolom te is PES-ezelantiimperialista írta:Nekem meg a World Cup 2002...barcelinho_5 írta:amúgy nekem a 2005-ös FIFA volt az utsó ami teccett...
Nekem meg a World Cup 2002...barcelinho_5 írta:amúgy nekem a 2005-ös FIFA volt az utsó ami teccett...
de!albicelesteX írta:nem tudjátok kb mikor jön ki a 08 ps-re???
persze...amint meglesz jön a linkantiimperialista írta:Én is PES-fan vagyok, de minden évben megnézem a Fifát is, ezért most is nagyon várom a demót. Kerestem már, de még sehol nem találtam, ha rábukkanok, egyből linkelem be ide, remélem, aki leghamarabb megtalálja, ugyanígy tesz!
Attól félek, csúszni fog, asszem tavaly elég sokat csúszott a megjelenés, a PES demóját meg a teljes játék megjelenése után adták ki
aha-aha...nekem is nagyon teccik! és ez ahogy nézem PC-s version, és a játékosok modellje nem éppen csúnya:)