Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem hiszem, hogy mi Real szurkolók éreztük szarabbul magunkat tavalyKedves real szurkolók!
Nekem sajnos sikerült tegnap a madrid meccs 2. félidejét megnéznem és el kell hogy mondjam a véleményemet. Már nagyon régen a Barcának szurkolok, és a galaktikus madridot el is ismertem, mert ötletes, látványos közönségszórakosztató játékot játszottak. Erre az elmult évben és idén is egy antifocista kontrázós ötlettelen romboló társaságot hoztatok össze! A régi nagy madrid játékosok forognak a sírjukban ez a játék láttán! És jöhettek ezzel az eredményesség dumával, de azt hagyjátok meg a milánnak azok már profik benne! Szóval lehet hogy nem nyertünk mint ti de mi legalább megpróbáltunk a csapatunk munltjához méltó játékot bemutatni. Nem akarok senkit bántani ez az antifoci sok madrid szurkoló ismerősömet is bántja. Azért remélem jó kis versenyben verjük meg a madridot
Ha kell zálogba csapnák a stadiont is csak megvehessékbarca99 írta:Talin már mondtam, de azok kedvéért, akik nem voltak:
A Milán vezetősége helyében megvárnám 31-e végét, vagy ha kimerül a Real nyári átigazolásokra fordított pénze, Kakát átadólistára tenném.
Hát még ha Oleguer is ott lenne.Mr. Master írta:gazad van, az nevet, aki a végén nevetFranco írta:PErsze ezt nagyon fontos volt leirnod.Bár én mosolygósabb lennék, ha rijkaard a ti kispadotokat koptatná, számunkra az dupla erősítés lenne....
gazad van, az nevet, aki a végén nevetFranco írta:PErsze ezt nagyon fontos volt leirnod.
Calderonban már felvetődöttFranco írta:Igen hát még egy ilyen botlás uán lassan szerintem laportaban is felvetödik az edzöváltás kérdése.grecki írta:OFF: Nem vagytok semmik srácok, alig 24 oldalt gyártottatok ebben a topicban röpke négy nap alatt. Alig győztem utánaolvasni...![]()
Mi pedig szarok voltunk, és igenis itt az idő, hogy Rijkaard virítson valamit, mert különben marha nagy bajban is lehetünk.
Igen hát még egy ilyen botlás uán lassan szerintem laportaban is felvetödik az edzöváltás kérdése.grecki írta:OFF: Nem vagytok semmik srácok, alig 24 oldalt gyártottatok ebben a topicban röpke négy nap alatt. Alig győztem utánaolvasni...![]()
Mi pedig szarok voltunk, és igenis itt az idő, hogy Rijkaard virítson valamit, mert különben marha nagy bajban is lehetünk.
Én meg ki..szottul nem értem, hogy akkor minek jössz be ebbe a topikbade engem ki..szottul nem érdekel sem az új, sem a régi real madrid, szóval ne verd itt a melled.
Rivaldo 11, noname, vale, mivel nem értetek egyet, vagy nem tudtok olvasni?????Egy fantasztikus meccsen, egy fantasztikus Real Madridot láthattunk, 2 gól +3 kapufa. Újra színház a Bernabeu, újra magas szintű játékot látott a közönség.
Ezt nem Pepére mondta, hanem Robinhora, és eddig meg is teszi azt, mert Robinho elég jol jáccott mostanába, csak a befejezést rontja el mindig.Például szabadságot adni egyes játékosoknak a pályán többet ér bármilyen taktikánál." by Schuster
Szerintem Pepe jol játszott az atletico ellen.Nekem nagyon tetszett.fcjoc írta:Például szabadságot adni egyes játékosoknak a pályán többet ér bármilyen taktikánál." by Schuster
ezt mondja pepe-nek.. azér oan amien
Jobban meg sem lehet fogalmazni a lényeget.Franco írta:Ebböl a 2 meccsböl semmit nem lehet levonni de még az elsö 5 böl sem.Mind 2 edzö keresi a legjobb összeállitását elöbb utobb megtalálja.Hülyeség ebböl a 0 0 bol következtetéseket levonni.
bocsánatoff Erre már válaszoltam Találkozós topikbanDrigo írta:Tetszik az aláírásom?