Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne vitázzatok,inkább szurkoljatok,hogy minnél előbb meglegyen az első gólunk!!!vaLe5 írta:Jó bazeg ha az 1. percbe rugják , és én most jöttem akkor honnan a francból tudjam?fcjoc írta:Könyörgöm... Te olvasod a fórumot vagy csak nézed?? Ha gól lenne akkor már rééég írták volna vagy ezrenvaLe5 írta:Mennyi az állás???Lécci irjátok meg.
Ui:Kösz a linket de nem tom felraknio a cuccot mer azt irja nem létezik.omg
nincs mit. tegnap a mi meccsünk második félidejét is a Canal adta. az stabilabb, én azt javaslom... csak a szünetig offline volt..Köszi
Ezen lehet követni
Én a canal digitalt választottam
vaLe5 írta:Jó bazeg ha az 1. percbe rugják , és én most jöttem akkor honnan a francból tudjam?fcjoc írta:Könyörgöm... Te olvasod a fórumot vagy csak nézed?? Ha gól lenne akkor már rééég írták volna vagy ezrenvaLe5 írta:Mennyi az állás???Lécci irjátok meg.
Jó bazeg ha az 1. percbe rugják , és én most jöttem akkor honnan a francból tudjam?fcjoc írta:Könyörgöm... Te olvasod a fórumot vagy csak nézed?? Ha gól lenne akkor már rééég írták volna vagy ezrenvaLe5 írta:Mennyi az állás???Lécci irjátok meg.
Könyörgöm... Te olvasod a fórumot vagy csak nézed?? Ha gól lenne akkor már rééég írták volna vagy ezrenvaLe5 írta:Mennyi az állás???Lécci irjátok meg.
Ui:Kösz a linket de nem tom felraknio a cuccot mer azt irja nem létezik.
Minek írjátok le kétszer-háromszor ugynazt?takivini írta:titi melegít!
EZAZ!!!!!!!!!Nem tom ho Riij mit mondott nekik de vmi jot biztos.sasi1 írta:Iniesta megint... mellé. Most nyomunk