Az OFF olás az mit is jelent? Drága testvéreimm xDmajd OFF-olni, meg üvöltözni, akkor banolhatjátok:)
Élő közvetítések 07/08
-
- Barça B
Ha van infótok írjatok lécci!
elkezdődött
- noname
- Llegenda del Barça
Nemértem h nem jut el az agyadig h mi a gond?!Jössz a a rosszkívánságaiddal,meg az okoskodásoddal h utálod a barcásokat, meg a Camp Nou egy kád, meg örülsz h nem nézhetjük a meccset.Szted ez korrekt és rendes volt tőled?RealMadridMan18 írta:PL mi a marhaság pl aztkívánom hogy kapjatok 1 golt ez nem marhaság hanem a véleményem.... s azért van a forum hogy a véleményemet leirjam :/Oké, akkor látom nem jutott el sokakhoz, de az is ban-t kap aki madridista és vmi marhaságot benyög, meg az is aki reagál rá.
Elég legyen!!!

A Fifa egy szégyen
Mikor kedödik a második félidő??
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Már legalább 5 embert kellene bannolni.
Keződik a második half. Csere nem történt.

Keződik a második half. Csere nem történt.
in to exile
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
kérek minden kedves Barca-testvért hogy nyugodjon le...
ne válaszoljatok semmit...én többet nem fogok
ne tegyétek ti sem...mintha itt sem lenne...ha meg elkezd majd OFF-olni, meg üvöltözni, akkor banolhatjátok:)
ne válaszoljatok semmit...én többet nem fogok

ne tegyétek ti sem...mintha itt sem lenne...ha meg elkezd majd OFF-olni, meg üvöltözni, akkor banolhatjátok:)
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- salas9
- Entrenador del Barça
De itt nem vagyunk vevők az ilyenekre...RealMadridMan18 írta:PL mi a marhaság pl aztkívánom hogy kapjatok 1 golt ez nem marhaság hanem a véleményem.... s azért van a forum hogy a véleményemet leirjam :/Oké, akkor látom nem jutott el sokakhoz, de az is ban-t kap aki madridista és vmi marhaságot benyög, meg az is aki reagál rá.
Elég legyen!!!

Mondjuk vétek lenne a kp-ról vkit Henryra cserélni... még jobban átjönnének rajtunk. Eto'o helyére hoznám be, semmit nem csinált.
Dinho meg csak röhög azon hogy nem tudja átvenni a 20 méteres lapost passzot. Ehhh....
Deco meg Henry kell és talán lesz játék is egy kevéske... de ha itt bekapunk egy gólt nagy bajok lehetnek!!
Dinho meg csak röhög azon hogy nem tudja átvenni a 20 méteres lapost passzot. Ehhh....
Deco meg Henry kell és talán lesz játék is egy kevéske... de ha itt bekapunk egy gólt nagy bajok lehetnek!!
RealMadridMan18 írta:PL mi a marhaság pl aztkívánom hogy kapjatok 1 golt ez nem marhaság hanem a véleményem.... s azért van a forum hogy a véleményemet leirjam :/Oké, akkor látom nem jutott el sokakhoz, de az is ban-t kap aki madridista és vmi marhaságot benyög, meg az is aki reagál rá.
Elég legyen!!!
csak h sztem az egész eurobarca nem kíváncsi a véleményedre tesó...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Figinho 2007.08.26. 20:03:21-kor.
ádám 02 az nem jó protokoll etz írja
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
tettyék!:DÁdám02 írta:nincs meg honnan töltsem le a sopcastot?barcelinho_5 írta:figy...telepítsd fel a SopCast-ot(ha nincs meg szólj), és explorerbe vagy firefox-ba ezt illeszd be:Ádám02 írta:Nekem sehogy sem jön össze egyik sem mind1 nyerjen a Barca és ez e lényeg!Remélem jön Henry!
sop://broker1.sopcast.com:3912/7117
kicsit várni kell, de nálam megy...sok szerencsét
http://sopcast.fuerzw.de/download/1.1.2/SopCast.zip
-
- Barça B
PL mi a marhaság pl aztkívánom hogy kapjatok 1 golt ez nem marhaság hanem a véleményem.... s azért van a forum hogy a véleményemet leirjam :/Oké, akkor látom nem jutott el sokakhoz, de az is ban-t kap aki madridista és vmi marhaságot benyög, meg az is aki reagál rá.
Elég legyen!!!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
nincs meg honnan töltsem le a sopcastot?barcelinho_5 írta:figy...telepítsd fel a SopCast-ot(ha nincs meg szólj), és explorerbe vagy firefox-ba ezt illeszd be:Ádám02 írta:Nekem sehogy sem jön össze egyik sem mind1 nyerjen a Barca és ez e lényeg!Remélem jön Henry!

én pl jól szórakozom rajtaRealMadridMan18 írta:semmi olyat nem tettem amiért bannt kaphatnék... Szabad országban élünk...RealMadridMan18 írta:
45 perc játék Eto, MESSI Ronaldinho = nulla gol Szánalom......
Őt bannoljátok már!!!
NEM IDEGESKEDNI, RÖHÖGNI!
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
RealMadridMan18 írta:semmi olyat nem tettem amiért bannt kaphatnék... Szabad országban élünk...RealMadridMan18 írta:
45 perc játék Eto, MESSI Ronaldinho = nulla gol Szánalom......
Őt bannoljátok már!!!
Viszont mi sem mentünk ugatni amikor kaptatok egy 5-östa Sevillától...Peace...
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
figy...telepítsd fel a SopCast-ot(ha nincs meg szólj), és explorerbe vagy firefox-ba ezt illeszd be:Ádám02 írta:Nekem sehogy sem jön össze egyik sem mind1 nyerjen a Barca és ez e lényeg!Remélem jön Henry!

- Andris
- Adminisztrátor
Oké, akkor látom nem jutott el sokakhoz, de az is ban-t kap aki madridista és vmi marhaságot benyög, meg az is aki reagál rá.
Elég legyen!!!
Elég legyen!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.08.26. 19:59:39-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
RealMadridMan18: Engedd meg, hogy ezúton gratuláljak neked...Ezzel az óvodás viselkedéssel a madridisták szemében nem leszel nagyobb király, hidd el. Sőt...
( Kedvenc csapatomnak ilyen "szurkolói" vannak, vicc... )
( Kedvenc csapatomnak ilyen "szurkolói" vannak, vicc... )