La Liga / Copa del Rey
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szegény Valenciával jól kib.szott a bíró.
Ennél azért jóval többet tudnak, de a Villarreal is jó lesz idén szereintem.

in to exile
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Hát ha 9 emberrel játszik a Valencia akkor nem meglepő annyira.Zozzy 5 írta:Már 3Nem rosz...Érdekes ez a Valencia is...
/This time it's personal/
- Charlie
- Öreg Harcos
Valencia meccs izgalmas, 2-0 a Villarrealnak, kiszórták Villat + Joaquint is.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Látjátok, ezért nem kellene foglalkozni a Madriddal. Amit most egy hétig tőlük kapunk, teljesen megérdemeljük. Nincs elég bajunk? Ez kellett nektek?
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem kell elkeseredni, kell egy kis idő, amíg beinfódul a gépezet. Nem lep meg a döntetlen, én is az Alaves elleni meccshez hasonlítanám a dolgot. Nyugi, jó lesz ez...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- albicelesteX
- A Vadász
na szóval én rijkaardot sose szerettem!nem az a nagy edző aki 11 bomba formában léévő játékost kiküld nyerni hanem azt tartom annak aki mikor kicsit nehezebben mennek a dolgok összetudja szedni a csapatot szerintem ő nem az!ez az én véleményem!ez meg egy fórum hogy megvitassuk az ilyet!!!

-
- Llegenda del Barça
ráadásul azt a meccset sem adta a tv.HAnonymus írta:A tavalyelőtti szezon az Alaves elleni 0-0lal indult, ők kiestek, mi meg csak a BLt meg a bajnokságot húztuk be. Nem mondom hogy idn ugyanez lesz, de azért óvatosan az anyázásal.

A tavalyelőtti szezon az Alaves elleni 0-0lal indult, ők kiestek, mi meg csak a BLt meg a bajnokságot húztuk be. Nem mondom hogy idn ugyanez lesz, de azért óvatosan az anyázásal.
Nemtudja valaki,hogy hol közvetítik?? 

nalam a rojadirecta sem jon be 

-
- Entrenador del Barça
Dragutinovickovinho írta:Megmondanátok ki volt az aki odarohant hozzá elösször, és megakadályozta hogy lenyelje a nyelvét?
Jobbulást, miharabbi felépülést!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raziel 2007.08.26. 17:57:17-kor.