Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönjük ez is valami!csipa1899 írta:Császtok....menjetek rá erre az oldalra http://soccernet-akamai.espn.go.com/team?id=83&cc=5739 És ahol ki van irva hogy Racing - Barca az alatt ki van irva hogy Gamecast menjetek arra és ott tudjátok olvasni..stb hogy mi történik..nem túl nagy cucc de ilyen nehéz időkben ez is megteszi....
ha jól tudom tegnap a Sevilla-Getafét már adta...talán leadja a mi meccsünket isÁdám02 írta:Akkor most adja a tv?
Ugyanaz a Katalán tv tásaság vette meg a Madrid, és a Barca közvetítési jogát is... elvileg.Vito írta:én azt gondolom, hogy a Madrid közvetítési jogait 100000000000000 euróért megvásárló cég pofátlanul nagy pénzt kért az audiovisualtól. a Barca asszem egy másik céggel egyezett meg, így sztem ez csak a Madrid meccsére vonatkozott. javítsatok ki, ha marhaságot mondok.
egyébként a a sport1tv.hu-n ki van írva... tegnap este óta biztos leszedték volna, ha műsorváltozás van.
nem akarok hülyeséget mondani, de a Real közvetítési jogait nem egy katalán cég vette meg, még tavaly?Vito írta:én azt gondolom, hogy a Madrid közvetítési jogait 100000000000000 euróért megvásárló cég pofátlanul nagy pénzt kért az audiovisualtól. a Barca asszem egy másik céggel egyezett meg, így sztem ez csak a Madrid meccsére vonatkozott. javítsatok ki, ha marhaságot mondok.
egyébként a a sport1tv.hu-n ki van írva... tegnap este óta biztos leszedték volna, ha műsorváltozás van.
na b*sszus dejó...de imádom azta a falábú idiótát...már bocsánatrecrea írta:puyol sérült, gaby eltiltott, marquezt meg mostanság nem kedveli a mester...ajjajj...de várjunk csak...hisz itt van nekünk presas, a gyors, labdabiztos, sportszerű, jóképű katalán srác, aki európa élcsapatainak hívó szavát utasította vissza a nyáron a barca miatt...na neeeeee![]()