Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dragutinovickovinho írta:Megmondanátok ki volt az aki odarohant hozzá elösször, és megakadályozta hogy lenyelje a nyelvét?
Jobbulást, miharabbi felépülést!
Dragotinovickovinho írta:Megmondanátok ki volt az aki odarohant hozzá elösször, és megakadályozta hogy lenyelje a nyelvét?
Jobbulást, miharabbi felépülést!
Nem ütközött senkivel, csak összesett. Lenyelte a nyelvét, de a társai felfeszítették az ajkát, a saját lábán lebicegett a pályáról, de az öltözőben rosszul lett, újra kellett éleszteni. Kórházba vitték, lélegeztető gépen van, de állapota válságos - a klub elnökének tájékoztatása alapján.Raziel írta:uhhLa Pulga írta:17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."
ez durva,reméljük jobban lesz.Nem néztem a emccset,mi történt vele
csak összeesett? vagy vki felrugta?
egyszerűen csak rosszul lett és összeesett... vmeik társa akadályozta meg hogy le nyelje a nyelvétRaziel írta:uhhLa Pulga írta:17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."
ez durva,reméljük jobban lesz.Nem néztem a emccset,mi történt vele
csak összeesett? vagy vki felrugta?
Én nem kívánok vészmadár lenni, de egyre kevesebb esélyt látok a felépülésére. De ettől függetlenül imádkozok érte.La Pulga írta:17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."
Jobbulást neki!La Pulga írta:17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."
uhhLa Pulga írta:17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."
Szerintem meg nem,legalábbis Puerta esete más...nála többször előfordult az ilyesmi sajnos,és ő ennek ellenére terheli a szervezetet...remélem felépül,és ezentúl másként látja a dolgokatZozzy 5 írta:Az ilyen esetekhez elég annyi, hogy no commentÉs a legborzasztóbb, hogy ez veled is bármikor megtörténhet
![]()
ezek is közre játszanak de legtöbbször azért esnek ösze és vagy meghalnak vagy nem mert ha van egy kisebb nagyobb sérülésük akkor nagyobb adag fájdalom csillapitoval nem érzik meg a meccs alatt és szivük nem birja megterhelést v. valamelyik öszetevöre allergiás ami koszoruér elhalással jár..basszus ez már nem véletlen, túl sok az ilyen hirtelen összeesés
le kéne állni a különböző "legális doppingok" használatával...
Farkas Norbi mondta,h régebben is volt vele ilyen,talán nem kellene kockáztatnia a focit továbbBadi írta:basszus ez már nem véletlen, túl sok az ilyen hirtelen összeesés
le kéne állni a különböző "legális doppingok" használatával...
jobbulást!
Nem, csak minden előzmény nélkül összeesett. Hihetetlen volt.Lionel85 írta:Én pont nem láttam az esetet, csak amikor odakapcsoltam, akkor láttam hogy leviszik. De mi volt az előzmény? Valakivel összeütközött? Nekem erről egy pár évvel ezelőtti eset jut eszembe, amikor a mallorcai Juan Arango lenyelte a nyelvét. Jobbulás Toni!