Néztem, nagyon hátborzongató volt. Jobbulást kívánunk neki! Kiváló játékos.noname írta:Életveszélyben a Sevilla válogatott játékosa
Antonio Puerta, a spanyol élvonalban szereplő Sevilla futballistája a Getafe elleni bajnokin elájult, majd kórházba került.A Sevilla 22 éves futballistája a Getafe elleni spanyol élvonalbeli bajnoki mérkőzésen összeesett, elájult, és csak a segítségére siető csapattársai akadályozták meg, hogy ne nyelje le a nyelvét. Puerta ezután visszanyerte az eszméletét és segítséggel ugyan, de a saját lábán hagyta el a játékteret.
A spanyol válogatott futballista azonban az öltözőben ismét elájult, ezért kórházba szállították, ahol az éjszaka bent is tartották. Az első orvosi jelentések arról szóltak, hogy Puerta jobban van, de később kiderült, hogy az állapota súlyos, és jelenleg is az intenzív osztályon kezelik.
![]()
La Liga / Copa del Rey
-
- Az Eurobarca Anonymusa
- noname
- Llegenda del Barça
Életveszélyben a Sevilla válogatott játékosa
Antonio Puerta, a spanyol élvonalban szereplő Sevilla futballistája a Getafe elleni bajnokin elájult, majd kórházba került.A Sevilla 22 éves futballistája a Getafe elleni spanyol élvonalbeli bajnoki mérkőzésen összeesett, elájult, és csak a segítségére siető csapattársai akadályozták meg, hogy ne nyelje le a nyelvét. Puerta ezután visszanyerte az eszméletét és segítséggel ugyan, de a saját lábán hagyta el a játékteret.
A spanyol válogatott futballista azonban az öltözőben ismét elájult, ezért kórházba szállították, ahol az éjszaka bent is tartották. Az első orvosi jelentések arról szóltak, hogy Puerta jobban van, de később kiderült, hogy az állapota súlyos, és jelenleg is az intenzív osztályon kezelik.

A Fifa egy szégyen
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Hát ez nem rossz bemutatkozás én is nagyon meglepődtem...noname írta:Csak most ovasom:Murcia-Zara 2-1![]()
![]()
![]()
Remélem benntmaradnak.Nagyon jól igazoltrak és ez eddig látszik is.A gólszerzők:Mejia és Baiano, a két újonnan érkezett.

Egyébként este azt mondták lehet nem tudják leadni a Barcát remélem nem így lesz!

Az első olyan utánrúgásos félpályánál, nem igazán értette senki (második sárga), a második egy brutális becsúszás (jogos)Slither írta:Nem nézem a meccset, mi miatt voltak a kiállítások?
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Remélem azért megtartja a tavalyi formáját a Sevilla,mert akkor talán még a Madrid-ot is megelőzheti.Ádám02 írta:Sevilla-Getafe 0-1 remélem ez ameccs nem olyan lesz mint a madrid holnap nyerni kell és akkor legalább a sevilla ellen lesz pontelőnyünk!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
U17-es VB:
Spo-Argentína 1-1. Bojan nem lépett pályára.
Spo-Argentína 1-1. Bojan nem lépett pályára.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ns-es kezdo 11 és nem az összeallitas miatt tettem be (sztem nem is ez lesz) hanem azért h milyen eros jatekosaik vannakLionel85 írta:Merész dolog betenni Luist középre és csak egy vkp-val felállni, de Aguirre biztos ért hozzá... Raúl García hova lett?
- perea
- ant. lopez
- raul garcia
- maniche
- luis garcia
- reyes
- simao
- forlan
- agüero
- mista
- maxi
sztem idén siman 4-be lesznek
amugy én ezt jatszatnam veluk
----------------------leo----------------------
--ant.lopez----perea----ibanez----pernia--
-----------maniche------raul garcia---------
---maxi------------------------------reyes---
(luis g.)********************(simao)
-------------agüero----------forlan---------
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
http://tribalfootball.com/article.php?id=53743Raziel írta:Lionel85 írta:Merész dolog betenni Luist középre és csak egy vkp-val felállni, de Aguirre biztos ért hozzá... Raúl García hova lett?
énsem tudom,vagy sérült,vagy ki lett szoritva...
más10:30-Alves kihagyja az első fordulót "sérülésre" hivatkozva. hm hm
remélem nem az lesz amire gondolok...
itt egészen mást mond, ha jol értem...

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Entrenador del Barça
Lionel85 írta:Merész dolog betenni Luist középre és csak egy vkp-val felállni, de Aguirre biztos ért hozzá... Raúl García hova lett?
énsem tudom,vagy sérült,vagy ki lett szoritva...
más

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Elösször is megverik a Madridot utána meg megpályázzák a bl-t!visca el barca írta:Leo Franco - Ze Castro, Ibanez, Perea, Antonio Lopez - Maxi Rodriguez, Luis Garcia, Luccin, Reyes - Agüero, Forlán
kivancsi vagyok idén mire jut az atletico ilyen jo tamadoszekcioval
- visca el barca
- Presidente del Barça
Leo Franco - Ze Castro, Ibanez, Perea, Antonio Lopez - Maxi Rodriguez, Luis Garcia, Luccin, Reyes - Agüero, Forlán
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Azért,ha leesne nekik Luque akkor se sokkal lennének gyengébbek a pontrugások...hatalmas nagy igazolás lenne!Los Banditos írta:Kár érte, mert jó játékos.Lionel85 írta:Azért távozó is van, Marcos Assuncao hazaigazolt.
A világ 5 legjobb szabadrúgáslövője között ottvan.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=SCg8L8z_IJc&