Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Raulito írta:Csakhogy ne unatkozzatok...redlions írta:Neked sincs jobb dolgod???Raulito írta:Ezazzzz....szép volt REAAAALVisszavágón is igy kell játszani...Kíváncsi vagyok a Barca-Chelsea meccsre is...
![]()
Eurobarcán, ráadásul az Antimadridistában lenni....
![]()
Csakhogy ne unatkozzatok...redlions írta:Neked sincs jobb dolgod???Raulito írta:Ezazzzz....szép volt REAAAALVisszavágón is igy kell játszani...Kíváncsi vagyok a Barca-Chelsea meccsre is...
![]()
Eurobarcán, ráadásul az Antimadridistában lenni....
![]()
Neked sincs jobb dolgod???Raulito írta:Ezazzzz....szép volt REAAAALVisszavágón is igy kell játszani...Kíváncsi vagyok a Barca-Chelsea meccsre is...
A Tom az Cruise, de tényleg cruz-nak ejtik...ronaldo írta:A cruz ha jol tudom nem lány név hanem általában vezetéknévként szokták használni: Tom, Penelope Cruz, es csak nagyon ritkán mondjuk aki feltunést akar kelteni mint Beckham ok használják keresztnévnek isRonaldinho 17 írta:HAJRÁ JUVE VERJÉTEK KI A REKLÁMRINYÁL,HOGY BEKKEMNEK LEGYEN IDEJE A BABYVAL FOGLALKOZNI,AKI LÁNYNEVET ADOTT A FIÁNAK(CRUZ)![]()
![]()
HÁT MEKKORA GÁZ
A cruz ha jol tudom nem lány név hanem általában vezetéknévként szokták használni: Tom, Penelope Cruz, es csak nagyon ritkán mondjuk aki feltunést akar kelteni mint Beckham ok használják keresztnévnek isRonaldinho 17 írta:HAJRÁ JUVE VERJÉTEK KI A REKLÁMRINYÁL,HOGY BEKKEMNEK LEGYEN IDEJE A BABYVAL FOGLALKOZNI,AKI LÁNYNEVET ADOTT A FIÁNAK(CRUZ)![]()
![]()
HÁT MEKKORA GÁZ
ne izéljél már.....a wisla ellen velem is bejutnak már nem azért....Szakacs írta:A kijutas neki koszonheto,mongyuk nem vmi acelos csapatok ellen jaccodtak
Szakacs írta:En mondtam hogy ugy fognak jarni mint a Kamacsoval mert ott is ment a csapat 5 meccset 1000-rel es utana a padlon votak megint,szerintem luxe sokkal tobbet nem tett a margitert mint kamaccso
Rászoltak biztos, hogy ha akar még Real meccseket közvetíteni a jövőben, akkor legyen pártatlanabb, és szídja is néha őket, különben elbúcsúzhat a spanyol bajnokiktól! Gondolhatod - kapott tőlünk a Sport1 egy-két levelet ez ügyben! Madridista népművészeti cserépedény az az ember...Zsolti írta:Ha megfigyeltétek tegnap akkor a Horvát feri mintha egy kicsit a Bilbaonak drukkolt volna.Legalábbis én úgy vettem ki pár szavából.A megnemadott gólt is rgy nagycsomószor fölemlítette.