Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megvették Robbent (36M) és Heinze-t(12M) is , és még van pénz Alves-ra is (zirka 40M) . Eladták Cicinho-t a Roma-nak, és megpróbálják elpasszolni Baptista-t és Marcelo-t isozsimiki írta:Skacok! Please vki foglalja össze,h mivolt a Real háza táján az elmúlt 4-5 napban,nincs túl sok erőm visszaolvasgatni....THANKS!
Én az mondom hogy 1 gólos győzelem lesz valaki részére és remélem az az At.madrid lesz!Rivaldo11 írta:Érdekes meccs lesz a mai. Két hasonló erejű csapat találkozik, döntetlen körüli eredményt várok. Kérdés, hogy meddig jutott az Atletico a csapatépítésben, mert azért nem 1-2 embert vettek ők sem...
Tőlünk pedig holnap jó játékot, és magabiztos sikert várok.
Hát csak nem megy el jó mondjuk kezdő lenne elvileg de nem hiszem hogy jól érezné magát!Belletti írta:én is ebben bízom, hogy Alves rájön, hogy a Reallal nem tud címeket nyerni, így marad. Mindenkinek ez lenne a jó.
Én ebben nem vagyok olyan biztos. Bár elég nagy hülye lenne, ha van egy kis esze, marad a Sevillában.Raziel írta:Alves biztos h nem fog madridba igazolni.Akkor elég nagy ökör lenne.Kaká sem hülyegyerek,biztos megbeszélik msnen,hogy milyen hülye aki madridba megy
Legalább amikor galaktikusokat igazoltak, akkor sok pénzért jó játékosokat hoztak el.Most sok pénzért sokkal gyengébbeket! Kellett volna nekik egy védő(Metz),egy irányító(VdV), egy szélső(Drenthe) és meg kellett voona tartsák Reyest és Capellot.Annyit kellett volna és akkor sokkal jobb csapatuk lenne mint most.Lionel85 írta:Én úgy vagyok vele, hogy most nem galaktikusokat igazoltak, de pont ezekből lehet csapatot gyúrni és nem a szupersztárokból!
nagyon-nagyon remélem hogy legalább ő nem oan hülye hogy odamenjennoname írta:A madridistán már megint Alves a téma.Úgy volt h Ramos megy ki szélre...Ez megint csak egy olyan igazolás lesz h csak azért veszik meg h ne az ellenfelet erősítse majd.
Hiába 10 védőnél kevesebb nem elég...
Már volt több mint egy hete is egy ilyen hír a port.es-en.Azt írták h ha Belletti elmegy, akkor Angel jöhet helyette és az ára kb 4 millió euró lenne!Damiát favorizálom még mindig, de Angelnek is örülnék, mert az azt jelentené h Oleguert leginkább csak az edzésdeken láthatjuk(szerencsétlenkedni).Rivaldinho írta:Most olvastam a sport.es-en hogy Angerl iránt érdeklődünk (Celta Vigo-jobb bekk asszem) de csak ha jól értelmezem, nem 100%
Akkor meg marad Oleguer Zambi cseréje, értsétek meg, hogy még mindig túl sok játékosunk van, vettünk még négyet és felhoztunk kettőt és csak három ment el, tavaly is rengetegen voltunk...Belletti írta:szerintem nem szabad thuram eladásán gondolkodni, lehet hogy öreg, de tapasztalt is, 10 meccsen van általában egy rossz mozdulata, olyan biztos mint a beton.
Szerintem senkit sem zavar, az sokkal jobban zavarna, ha jól erősíttetek volna, de ígysergi1989 írta:igy van nézőpont kérdése az egész!én azt nem értem hogy barcásoknak mért az legnagyobb problémája hogy mi kit és mennyiért vesszünk?!én nem foglalkozom azzal kiket vesz a barca!ő dolguk,mint ahogy ez miénk!sokat költünk ,netán hülyeségre?és mért zavar ez itt bárkit is?
egyszerüen nem értem hogy ez topik 3 hete csak arról szol..hogy mien [auto_cenzúra] vagyunk hogy ennyiért ieneket veszünk...(ami akár még igaz is lehet)de miért zavar ez itt ennyire mindenkit?hogy csak ez a téma..!?
Szerintem emg hagyjuk, Oleguer életveszély, de vele is meg kell oldanunk, rengeteg játékosunk van még ígyis, inmkább eladni kéne, mint venni (kész tőzsde...) Edmilson/Motta, Guddy és Ezquerro, ha eladjuk Thuramot is, akkor jöhet Angel...messi1234 írta:Jó lesz ha Oleguer marad szögletzászló!!!![]()
Szerintem jó igazolás lenne az az Angel!!!![]()