Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
még mielőtt úgy nézne ki, h a barcánál papírgyűjtésből szedik össze a zsét az igazolásokra, emlékezzünk arra, h ugyanakkora összegű tv-szerződést kötött a barca, mint a madrid, csak nem hat, hanem öt évre (ha jól emlékszem).
nálunk is megtehetnék, h minden játékost megvesznek, akire kikerül az árcédula, mégsem teszik meg. és ez nem feltétlenül rossz dolog.
a Juve megtettePrimitive írta:Csak kár, hogy pénzzel nem lehet bajnokságokat venni....:):D
Üdv a fórumon! Én azt mondom legyen jó a Madrid hogy legyen jó a bajnokság. Legyen izgalmas a klasszikus Barca győzelemmelalbicelesteX írta:Sziasztok!még új vagyok már nagyon régóta a barcát szeretem!Engem kicsit [auto_cenzúra] az olyan hogy mindnki túl spillázza a madrid igazolásait meg hogy tavaly bajnokok lettek meg az egész cirkuszt!Jó ha az első négybe benne lesznek!itt nem a madrid lesz az ellenfél hanem a valencia és legfőképp a Sevilla!A madrid meg ugyan ott folytatja ahol annak idején abba hagyta össze vissza szórják a pénzt!Forca Barca!
Tetszik a válaszod hangneme...ultrasur írta:Ezt nem azért irtam hogy a multal foglalkozak meg ilyenek....
Csak egy két embernek hatalmas nagy pofája van és nem tom mire.
Én szinte utálom a barcát de mindig elismertem hogy jo csapat...
Csak kár, hogy pénzzel nem lehet BL-t, meg bajnokságokat venni....fcjoc írta:Na látod az igazultrasur írta: Világ 1v2 leggazdagabb csapata.
Na látod az igazultrasur írta:Világ 1v2 leggazdagabb csapata.
Lehet, a Madrid is jó csapat lenne, csak nem ilyen debil vezetőkkel, gondolkozz el ezen egy kicsit! Ha már valakinek bizalmat szavaztál, akkor hagyjad, hogy véghezvigye az elképzeléseit.....(Capello)ultrasur írta:Ezt nem azért irtam hogy a multal foglalkozak meg ilyenek....
Csak egy két embernek hatalmas nagy pofája van és nem tom mire.
Én szinte utálom a barcát de mindig elismertem hogy jo csapat...
Már nagyon vároma bajnokság kezdetét.Ott majd megmutatjuk h nem csak papíron vagyunk jobbak!Zozzy 5 írta:Személy szerint rendkívül unalmasnak tartom már ezt a gyerekes vitát, hogy ki a jobb meg ilyenekKEZDŐDJÖN MÁÁÁR A BAJNOKSÁG
![]()
[/quote]ultrasur írta:haze71A 20 század legjobb csapata, 9 Bek/BL nyert a világon a legtöbbet.Ki az a Madrid?
30 bajnokságot spanyolországban a legtöbbet.
A Real az aktuális bajnok.
A Reálé a tavalyi aranylabdás.
A Realba játszott a legjobb magyar focista Puskás.
Világ 1v2 leggazdagabb csapata.
Világ legnépszerübb csapata.
A 20 század legjobb csapata, 9 Bek/BL nyert a világon a legtöbbet.Ki az a Madrid?
De most látszik is a játékosokon hogy akarnak,Ronaldinho is hajtott minden meccsen,Dos és Bojan is jol játszottak.Remélem h megnyerünk mindent.FCB_gábor írta:Az előző idény előtt is mindenki dicsérte a csapatot, mégis csak egy szuperkupát nyertünk.
Lehet bármilyen jó a keretünk, ha a játékosok nem hajtanak és nem adnak ki magukból mindent.