Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Heinze jobb mint Abidal.Franco írta:ABidal jobb mega![]()
![]()
. Amugy meg te sz..d anrit.(de hirdeted A madridistán hogy a világ legjobb csatára meg stb)
ABidal jobb meganoname írta:Megakadt a lemezjátszó, vagy mi a nyavalyának írod már le 65878-adjára Henryt?Franco írta:Te miröl beszélsz ? Heinze egy klasszis védö marcelo még fiatal.Robben szerintem jobb mint reyes bár inkábbb egy szint. Amugy meg anri sem biztos hogy beválik.(lehet a ti sevátok)Ugy hogy ti is ugyanott tartotok.Robben gyengébb mint Reyes,Pepe ,Heinze Marcelot kéne játszatni,Saviola alig fog játszani.
Máskor olvasd el többször amit írok, aztán okoskodj!!![]()
![]()
Heinze az MU-nak nem kellett, a Copán jó volt, de azonkívül évek óta semmit.A legnagyobb vicc pedig h kb annyiba került mint Abidal, aki fiatalabb és sokkal jobb.
Hát az előszezonban de főleg a szuperkupa két meccsén, azon belül is az első meccsen nyújtott teljesítményetek szempontjából szerintem egyáltalán nem erősFranco írta: AZért a [auto_cenzúra] az erös ....! Amugy meg nem mondtam hogy nem ti vagytok elönyösebb helyzetben.
erről csak ennyi jutott eszembe:ramos16 írta:Sokan azt írjátok hogy Drenthe eljött padozni!!!Szerintem ez akkora hülyeség mint az állat mert a Drenteh az eggyik legnagyobb ígéret a Világon amugy nem hiszem hogy van kérdés a real taktikáján és egyben felállásán mert így fognak fel állni hogy:Casillas,Ramos,Cannavaro,Heinze,Drenthe,Robinho,Diarra,Sneijder,Robben,VNR,és Raul!!!Pepe szerintem kikerül mert gyenge volt a sevilla ellen de majd kiderül de ha ez a csapat összeszokik az biztos hogy nem lessznek rosszak akárki akármit mond!!!!Erről ennyit!!!HALA MADRID!!!
Én lennék a legboldogabb ha ez lenne a kezdőtök.Canna,Heinze középül.ramos16 írta:Sokan azt írjátok hogy Drenthe eljött padozni!!!Szerintem ez akkora hülyeség mint az állat mert a Drenteh az eggyik legnagyobb ígéret a Világon amugy nem hiszem hogy van kérdés a real taktikáján és egyben felállásán mert így fognak fel állni hogy:Casillas,Ramos,Cannavaro,Heinze,Drenthe,Robinho,Diarra,Sneijder,Robben,VNR,és Raul!!!Pepe szerintem kikerül mert gyenge volt a sevilla ellen de majd kiderül de ha ez a csapat összeszokik az biztos hogy nem lessznek rosszak akárki akármit mond!!!!Erről ennyit!!!HALA MADRID!!!
Megakadt a lemezjátszó, vagy mi a nyavalyának írod már le 65878-adjára Henryt?Franco írta:Te miröl beszélsz ? Heinze egy klasszis védö marcelo még fiatal.Robben szerintem jobb mint reyes bár inkábbb egy szint. Amugy meg anri sem biztos hogy beválik.(lehet a ti sevátok)Ugy hogy ti is ugyanott tartotok.Robben gyengébb mint Reyes,Pepe ,Heinze Marcelot kéne játszatni,Saviola alig fog játszani.
Máskor olvasd el többször amit írok, aztán okoskodj!!
De ha te most azt mondod hogy a játékosaitok képessége jobb mint a mienk akkor azért vagyunk ugyan ott mert nektek a nagy sz.rból kell csapatot építeni, nekünk pedig egy összeszokott csapatunk van De az hülyeség hogy a ti játékosaitok jobbak lennétek mint a mieink
AZért a [auto_cenzúra] az erös ....! Amugy meg nem mondtam hogy nem ti vagytok elönyösebb helyzetben.
Te miröl beszélsz ? Heinze egy klasszis védö marcelo még fiatal.Robben szerintem jobb mint reyes bár inkábbb egy szint. Amugy meg anri sem biztos hogy beválik.(lehet a ti sevátok)Ugy hogy ti is ugyanott tartotok.Robben gyengébb mint Reyes,Pepe ,Heinze Marcelot kéne játszatni,Saviola alig fog játszani.
Máskor olvasd el többször amit írok, aztán okoskodj!!
De ha ti azt mondjátok hogy a játékosaitok képessége jobb mint a mienk akkor azért vagyunk ugyan ott mert nektek a nagy sz.rból kell csapatot építeni, nekünk pedig egy összeszokott csapatunk vanFranco írta:Annyi a problémám hogy mi az hogy ugyanott tartunk?? Van irányitonk erösödött a védelmünk van egy oriás tehetség balszélsönk.De ti persze ezer százalékra erösödtetek anrival.
Te tudsz magyarul???Franco írta:Annyi a problémám hogy mi az hogy ugyanott tartunk?? Van irányitonk erösödött a védelmünk van egy oriás tehetség balszélsönk.De ti persze ezer százalékra erösödtetek anrival.
R.M.CF általánosságba írta h nem ismerjük el a madrid jó igazolásait.Én pedig leírtam h Drenthe,Metz és Snejder jó igazolások, a többi viszont tényleg nagyon rossz.oborzill írta:Csak az a baja, hogy először leirod, hogy ti nektek ugyan semmi bajotok sincs az igazolásainkkal("Előre is bocs ezért, de te MIRŐL BESZÉLSZ"), aztán kifejted, hogy milyen rosszul igazoltunk...
Franco írta:noname írta:Miért is?![]()
Fejtsd ki bővebben!
Elég ha elolvasod mit irtál rájössz.