Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
noname írta:Miért is?![]()
Fejtsd ki bővebben!
Noname sikerült felülmulnod önmagad grat.noname írta:Előre is bocs ezért, de te MIRŐL BESZÉLSZ? Mindenki azt mondta h Snejder egy jó igazolás(kicsit drága, de ha van pénz, akkor nem gond). Metzelderrel is jól jártatok volna, ha nem jött volna Pepe, mert így a német, aki sokkal többet tett le az asztalra mint Pepe alig fog játszani(szerencsére).Real Madrid C.F. írta: Nem értem mért irjátok le ennyire azokat a játékosokat akiket leigazolunk... mitől jobb ez nektek???Drenthe drága volt, de alapjában véve jó igazolás. Pepe,Robben,Heinze,Saviola-egyikre se volt szükségetek.Pepe csak rosszabb lesz mint Metz,Robben helyett Robinhot kéne játszatnotok szélen,Heinze felesleges,Saviola ment h melegen tartsa a padot. Ezek a játékosok összesen belekerültek majdnem 80 millába és ha egyiket se veszitek meg kb ugyanott vagytok.
Előre is bocs ezért, de te MIRŐL BESZÉLSZ? Mindenki azt mondta h Snejder egy jó igazolás(kicsit drága, de ha van pénz, akkor nem gond). Metzelderrel is jól jártatok volna, ha nem jött volna Pepe, mert így a német, aki sokkal többet tett le az asztalra mint Pepe alig fog játszani(szerencsére).Real Madrid C.F. írta: Nem értem mért irjátok le ennyire azokat a játékosokat akiket leigazolunk... mitől jobb ez nektek???
Ki a fene mondta azt h Guti jobb mint Xavi ember??? Mert h én nem az biztos.És mi van azzal a Gutival, aki jobb mint Xavi? Shocked Talán mégsem olyan jó? Drenthe meg eljött padozni? Mert ahol ő jó, ott már vannak jobbak.
Így már minden világos..Mihu írta: Dehogynem jobb....persze hogy jobb mint Xavi...RMCF ezzel azt akarta mondani hogy náluk 2 éve nincs betöltve az irányító poszt Gutival, tehát Guti nem olyan jó, de nálunk pedig egyenesen nincs ilyen poszt mert Xavi annyira sz.r hogy Guti hozzá képest szerinte világklasszis![]()
PontRaziel írta:De ti megint mit csináltatokelküldtétek Capellot,minek azt csak kalderón tudja.Odavittétek susztert,aki 2 tétmeccsből,2 elbukott.De ha idevesszük a barátságos meccseket is akkor rosszabb a mérleg.Jött pl egy olyan játékos Pepe aki kiálitatta magát és harmatgyenge 30milláért.Megint uj edző=uj taktika.semmi értelme nemvolt elküldeni Capellot,de többet mondok,semmi értelme nem volt elküldeni DEL BOSQUE-t anno.
Dehogynem jobb....persze hogy jobb mint Xavi...RMCF ezzel azt akarta mondani hogy náluk 2 éve nincs betöltve az irányító poszt Gutival, tehát Guti nem olyan jó, de nálunk pedig egyenesen nincs ilyen poszt mert Xavi annyira sz.r hogy Guti hozzá képest szerinte világklasszisbarca99 írta:És mi van azzal a Gutival, aki jobb mint Xavi?Talán mégsem olyan jó? Drenthe meg eljött padozni? Mert ahol ő jó, ott már vannak jobbak.
Ne zavarjon hogy az egész fórum attól "zeng" hogy mennyire sajnáljuk hogy megvettétek Sneijdert mert ő egy jó játékos...egyszerűen csak azt a 27 millát sokalljuk amit kiadtatok érte mert annyit nem ér. Robbenről meg mindenki tudja az egész világon legyen az Barcás, Juvés, Arsenalos, Milanos, Interes Lyonos mittudom én milyenes hogy tőle szinte csak örökölni lehet a labdát...Persze lehet hogy majd ellenünk rúg 2-t és egyedül megnyeri nektek a meccset de egyáltalán nem egy világklasszis játékosReal Madrid C.F. írta: Hogy minek????? Mert az irányito poszt Madridban 2 éve nincs betöltve, miota Zidane visszavonult!
És sztem Sneijder egy jo irányito.... Nem értem h a barcások mért hiszik ennyire okosnak magukat!![]()
És nektek mi a fsznak kellett Henry? Minek?? Mikor ottvan Dos Santos, meg Krikics...
Henry megvétele nállam mégnagyobb rejtély, mert h nem fognak 4-en jáccani (ronaldinho, messi, eto meg henry) az biztos...
Robben pedig igenis jo vétel volt, mert kellett egy balszélső játékos, mert ugye egy posztra nem árt ha van 2 vagy több játékos...
Sneijder pedig Guti helyett fog jáccani.
Nem tudom mért ennyire érthetetlen ez...
Nem kéne ennyire leirni se Sneijdert se Robbent, mert igenis jo játékosok. és csak erősödtünk velük. Ha te ezt nem igy látod, akkor nagyon sajnálom.
De majd meg fogod látni.
Nem értem mért irjátok le ennyire azokat a játékosokat akiket leigazolunk... mitől jobb ez nektek???
Hogy minek????? Mert az irányito poszt Madridban 2 éve nincs betöltve, miota Zidane visszavonult!nemértem pl h Robben és Sneijdert minek vették meg. Question Rolling Eyes vki elmagyarázza nekem?megköszönném.
hogy elmondhassák h van egy robbenjük meg sneijderjük, nem elég érthető??Raziel írta:nemértem pl h Robben és Sneijdert minek vették meg.![]()
vki elmagyarázza nekem?megköszönném.
arra is ....Zsolti írta:Crocodile Dundee..vagy hogy kell írni...![]()
![]()
![]()
![]()