Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
robben nagyon hasonlít itt valakire de nem ugrik be neve....bouba írta:de csúnya ez a robben gecSharkinho írta:![]()
![]()
De még mindig jobb mint volt az a kis k.csög RealMadridMan18 vagy ki a tököm....varga tamás írta:Én ellenvetéssel élnék, mert nem így gondolom. De miattam maradhat, elviselem, megtűröm.Mihu írta:sergi a normálisabb realosok közé tartozik szóval őt már nem szoktuk elzavarniBelletti írta:Sergi, ha meg realos vagy miért vagy itt menj a madridistára
Én ellenvetéssel élnék, mert nem így gondolom. De miattam maradhat, elviselem, megtűröm.Mihu írta:sergi a normálisabb realosok közé tartozik szóval őt már nem szoktuk elzavarniBelletti írta:Sergi, ha meg realos vagy miért vagy itt menj a madridistára
csányi sándornak 52millárd a magánvagyona?varga tamás írta:sergi1989: Csányi Sándornak a magánvagyonát 52 milliárd forintra becsülik, tehát van mit a tejbe aprítania. De elhiszed nekem, ha lát egymás mellett két hasonló szintet képviselő videokamerát - ez csak egy példa -, és az egyik kerül 50ezer forintba, a másik pedig 85ezerbe, akkor az 50ezer fornintos kamerát fogja választani. Na mármost: ha tegyük fel, Pepe piaci ára 25 millió, akkor hiába kér érte a Porto 30-at, nem fogja megadni senki sem. Csak a Real. És nem azért, mert megtehetik - Csányi is megvehetné a 85ezer forintos kamerát -, hanem azért, mert Pedjáék megmutatják: hogy nekünk semmi sem drága. Ha egy kupac lócitromot ajánlanak nekünk 30milkáért, akkor azt is megvesszük, mert megvehetjük. Csak akkor vegyenek mellé egy pszichológust. Mert normális embernek nem tudja bemagyarázni, hogy az öt és felesen elkövetett szándákos kezezés, valójában alsó lábszár volt, és a bíró egy hülye, dilettáns, aki elcsalta a meccset a Sevillának. Mert aki ezt elhiszi, annak elmentek otthonról.
De a legszebb, hogy Calderonnak sem. Mert, hogy Robben nem tudja, na bumm. De hogy egy ügyvéd - asszem ez a civil foglalkozása Calderonnak, ha nem, bocsi - se tudja, na az már nagyon gáz.Aprieto írta:
Robbent biztos nem tanították meg hogy ha leül gombolja ki az öltönyt![]()
Bocsi... ez volt a legszembetűnőbb
és volt idő, amikor meg is tették, gáspár bátyó jóvoltából.Boixos írta:....nálunk is megtehetnék, h minden játékost megvesznek, akire kikerül az árcédula...
még mielőtt úgy nézne ki, h a barcánál papírgyűjtésből szedik össze a zsét az igazolásokra, emlékezzünk arra, h ugyanakkora összegű tv-szerződést kötött a barca, mint a madrid, csak nem hat, hanem öt évre (ha jól emlékszem).sergi1989 írta:kérdeznék valamit bánt titeket hogy ennyi pénzt költünk vagy mi baj?
mert téleg felét érik kb,de ez mért zavar bárkit is?akár mennyire lesajnáljátok ti itt a reált...itt jön ki valamiféle külömbség egyszerüen megtehetjük...azt nem kezdeném el magyarázni mért, akár mien ez reál élnek halnak érte a nagy cégek hogy támogathassák!és amig ez iggy lessz addig nincs gáz és érdekes mód senki nem akar kiszálni,tehát megkapják azt amiért tömik pénzel klubot..!