Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meccs végén büszkék lehettek magukra...Scorpio írta:Kicsit más! Mit szóltok hozzá, hogy sok magyar szurkoló olasz mezben ment ki meccsre?
Én nem tudom megérteni, s nem tud senki meggyőzni arról, hogy ez normális! Ha klub játszana, akkor más a helyzet, de válogatott meccsen!
Ez igazA hozzáállástól függ...Ha megint azt láttam volna, hogy nincs egy passzunk vagy egy lövésünk, akkor valóban mérges lennék. De ha tegnap esetleg kikaptak volna, de azzal a hozzáállással, amit mutattak, tehát csúsztak-másztak, hajtottak stb. akkor nem szólt volna sztem senki egy szót se, a grat akkor is kijárt volna.
Lehet, hogy egy kicsit túloztamAz olaszok nem nagyon szoktak 2 gólnál többel nyerni, még 2-vel is ritkán Általában, ha vezetnek, leállnak.
Igazad van, nem kell elszállni, meg a kelleténél jobban felfújni ezt a győzelmet, de azért jó érzés.
Azért itt nem tartunkDzsudzsáknak az aranylabdát!!!!!!!
Majd kiderül! Remélhetőleg lesz javulás!Raziel írta: Az más volt...ez százszor jobb csapat mint az volt.
Hát nem, de ahhoz, hogy folyamatosan meccseket nyerjünk és végre új értelmet nyerjen a magyar labdarugás, ezeket a férgeket ki kéne iktatni...Raziel írta: az igaz,de nem ők állitják össze a csapatot
az igaz,de nem ők állitják össze a csapatotZozzy 5 írta:Ez oké, de ettől a magyar foci vérszívói, Kistuloki és társai még mindíg vezetői pozícióban vannak...Raziel írta: mostantol fel van állitva a mérce...így kell játszani nekik minden meccsen,mert láttuk tegnap,tudnak ők játszani ha akarnak,jók ezek a fiatalok.Azért nem akárkiket vertünk meg,a világbajnokot picsáztuk el.
Ez oké, de ettől a magyar foci vérszívói, Kistuloki és társai még mindíg vezetői pozícióban vannak...Raziel írta: mostantol fel van állitva a mérce...így kell játszani nekik minden meccsen,mert láttuk tegnap,tudnak ők játszani ha akarnak,jók ezek a fiatalok.Azért nem akárkiket vertünk meg,a világbajnokot picsáztuk el.
Az más volt...ez százszor jobb csapat mint az volt.Scorpio írta:Németeket is megvertük! És mi történt? Semmi! Magyar foci továbbra is semmi!Demonhunter írta:Ez hihetetlen!Visszavonok minden szóbeli és írásbeli kritikát a magyarokról!Ha minden meccsen így játszanának akkor az EB-t is megnyernék!Kiváncsi vagyok ho Gera mondjuk 1-2 évvel ezelőtt bemert-e volna így csúszni Kannavárónak!Gratula!
Németeket is megvertük! És mi történt? Semmi! Magyar foci továbbra is semmi!Demonhunter írta:Ez hihetetlen!Visszavonok minden szóbeli és írásbeli kritikát a magyarokról!Ha minden meccsen így játszanának akkor az EB-t is megnyernék!Kiváncsi vagyok ho Gera mondjuk 1-2 évvel ezelőtt bemert-e volna így csúszni Kannavárónak!Gratula!
mostantol fel van állitva a mérce...így kell játszani nekik minden meccsen,mert láttuk tegnap,tudnak ők játszani ha akarnak,jók ezek a fiatalok.Azért nem akárkiket vertünk meg,a világbajnokot picsáztuk el.Zozzy 5 írta:Túlzásokba azért ne essünk. Szép volt, jó volt, de ettől még a magyar foci ugyan abban a pöcegödörben van. Majd ha tétmeccseken is nyújtunk vmit, akkor...De itt nem csak meccseket kéne nyerni, hanem az egész magyar labdarugást új alapookra kéne helyezni új vezetőkkel, új hozzáállással stb. Ehhez pedig nem elég egy barátságos meccs.Demonhunter írta:Ez hihetetlen!Visszavonok minden szóbeli és írásbeli kritikát a magyarokról!Ha minden meccsen így játszanának akkor az EB-t is megnyernék!Kiváncsi vagyok ho Gera mondjuk 1-2 évvel ezelőtt bemert-e volna így csúszni Kannavárónak!Gratula!