Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a lényeg hogy ne kapjunk róla gólt és akkor játszahat felőlem!Mr. Master írta:Azért láttuk már barátunkon, hogy képes néha nagy trükkökre, ha löre kerül, de én abban bizom, hogy inkább a védelemben csillogtatja majd idén erényeit, több sikerrel, mint tavaly....
Nekem nincs bajom Olival(persze azt elsimerem h nem szint) de szerintem az már régen rosz, amikor majd Olinek kell minket kihúzni a kakibóljelwaz írta:Hátt... Én szidtam nagyon sokat, meg úgy látom mindenki, és nem alaptalanul, de... Szerintem hatalmas szíve van és van amikor ez hiányzik. A tavalyi szezonban például szerintem hiányzott, és van olyan, amikor rosszul megy egy csapatnak, de ha szívvel játszanak sosem lehet baj (pl. a real madridot tavaly sokszor kihúzta a szíve a szarból). Gondolom nem kell magyaráyni senkinek, hogy mennyire szeretjük ezt a csapatot és mi az a ,,Més que en club" érzés. Ha valakiben ez meg van a pályán az csak segíteni tud, szal én részemről bizalmat szavazok neki, úgy érzem, hogy lesz olyan, hogy ő húz ki a bajból majd.
Azért szerintem egy olyan edző, akinek van vér a pucájába, az kanyar nélkül kiteszi. Capello ki mert rakni egy Beckhamot(más kérdés, hogy rosz húzás volt), Frank nem mer kirakni egy Olit...noname írta:Sajnos ez nem Frank hibája.Amikor voltak szavazások h kik a nagy kedvencek a csapatból, akkor a katalánok Oleguert mindig az elsők közé tették.
lehet h a katalánok követelik a csapatba...Primitive írta:Kedvenc?? Hát jó, legyen kedvenc, de üljön a padon, mert sztem iszonyat amiket csinál.. Egyébként az edzőnek kell dönteni, és nem a katalánoknak!noname írta:Sajnos ez nem Frank hibája.Amikor voltak szavazások h kik a nagy kedvencek a csapatból, akkor a katalánok Oleguert mindig az elsők közé tették.
Kedvenc?? Hát jó, legyen kedvenc, de üljön a padon, mert sztem iszonyat amiket csinál.. Egyébként az edzőnek kell dönteni, és nem a katalánoknak!noname írta:Sajnos ez nem Frank hibája.Amikor voltak szavazások h kik a nagy kedvencek a csapatból, akkor a katalánok Oleguert mindig az elsők közé tették.
Elég sajnálatos dolog ez, hogy nem a játék alapján szelektálja a játékosokat...Aprieto írta:Egyszerű a képlet: amíg Rijkaard van a kispadon Oleguer játszani fog. Csak remélni lehet hogy nem rendszeresen.
...formáját...Capon írta:Oleguer azért eddig is "elfért" a csapatban, ezután sem lessz másképp. Csak Zambrotta meg ne sérüljön!!! Ha Oleguer meg hozza a rossz formályát akkor úgy sem fog pályára lépni.
Az na...Replay írta:Extrém esetben jobb oldalra még Marc Crosas is jobb opció lenne, az ázsiai túrán játszott ott. Nagyon jól passzol, technikás, szimpatikus játékos
Tényleg Damia-t ki is felejtettem, pedig ő is rendkivüli tehetség voltbouba írta:damiát miért kellett eladni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oleguer csak azért játszik h legyen esélye a többi csapatnak is...